• Home
  • Monden
  • Mihai Bobonete, în doliu! Actorul a pierdut o ființă dragă: ”Era singura mea rudă de sânge”

Mihai Bobonete, în doliu! Actorul a pierdut o ființă dragă: ”Era singura mea rudă de sânge”

Mihai Bobonete este îngenuncheat de durere! Actorul a pierdut o ființă dragă și a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Zeci de mesaje de condoleanțe au curs, după anunțul trist.

Mihai Bobonete trece prin clipe grele. Actorul și-a anunțat fanii de pierderea unei rude dragi. Verișoara lui Mihai Bobonete s-a stins din viață. După aflarea veștii, juratul de la ”Românii au talent” a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, însă nu a divulgat cauza morții.

A memorat momentele petrecute alături de verișoara lui și și-a exprimat regretul că nu a știut să prețuiască la timp ce a trăit alături de ruda sa. Legătura dintre cei doi era una specială, Andreea Gheorghe fiind singura care i-a prezis viitorul. Era ferm convinsă că va deveni un actor de succes și l-a susținut mereu în cariera lui.

”Era singura mea rudă de sânge”
”Culegeam struguri din vița de vie care avea doi butași și se întindea în bolta până spre curtea lui nea Toni a lui Tanti Luci a lui Mărioara a lui Gogu, și râdeam și împărțeam o farfurie cu două ouă ochiuri prăjite bine de bunică-mea și mâncam o salată de roșii cu ceapă care lăsa zeama zeilor pe fundul farfurie. Râdeam și îmi zicea într-una că sunt nărod și că o să mă fac actor că prea mint lumea și fac fețe peste fețe. Avea dreptate. Tot timpul ăsta, în ochii ei se vedea dorul de tata. Nu am știut să prețuiesc cu adevărat această relație și m-am lăsat pradă prejudecăților.
Acum îmi pare rău! Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica, Andreea Gheorghe a plecat spre tatăl ei, spre Gogu și spre bunica mea iubită, Mia.
Dumnezeu să o ierte și să aibă grijă de sufletul ei bun! Drum bun, vară-mea!”, a fost mesajul transmis de Mihai Bobonete.

Care este cea mai mare temere a lui Mihai Bobonete
Cunoscut și îndrăgit atât pentru spectacolele de comedie, cât și pentru rolul său din serialul „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete reușește de fiecare dată să aducă zâmbetul pe chipurile oamenilor. Debordează de optimism, dar puțini sunt cei care știu că actorul a apelat la ajutor specializat.

Motivul? Mihai Bobonete are temeri și gânduri pe care nu le poate controla. Iar aceste frici l-au împins către terapie.

”Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a dezvăluit Mihai Bobonete pentru Fanatik.


Distribuie