Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare! Oana Roman a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acesteia.

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a declarat că Mioara Roman este internată pentru o lună

într-un centru de îngrijire și recuperare ce aduce mai mult a hotel de 5 stele și nu a azil, așa cum a fost acuzată de gurile rele.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist

când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa.

Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă

și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman.

Oana Roman cheltuie mii de euro pentru ca mama ei să se refacă

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie