• Home
  • Actualitate
  • Mircea Bravo, accident cu maşina. A intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, iar soţia sa a avut de suferit

Mircea Bravo, accident cu maşina. A intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, iar soţia sa a avut de suferit

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineaţă, în Bihor, în timp ce era cu soţia în maşina, iar femeia a avut de suferit.

Vloggerul a intrat cu mașina într-un stâlp, iar în autoturism se mai afla soția lui. Ea a avut de suferit în urma acestui accident.

Femeia a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Incidentul a fost anunțat la 112 puțin înainte de ora 9:30, luni dimineață.

Se pare că șoferul, adică Mircea Bravo, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului. Este vorba despre o autoaccidentare ușoară, spun polițiștii.

Mircea Bravo a fost imediat testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Același rezultat l-a avut și în urma testării cu aparatul ce detectează substanțele interzise.

Polițiștii sunt acum la fața locului, în comuna Roșia, unde a avut loc accidentul, pentru a stabili cum a avut loc accidentul. Cel mai probabil cauza a fost carosabilul destul de alunecos.

“Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Traficul rutier nu a fost afectat”, informează Poliţia Beiuş.


Distribuie