• Home
  • Actualitate
  • Mirela Vaida a fost umilită crunt pe internet! Ce îi reproșează toată lumea: așa ceva nu s-a mai văzut…

Mirela Vaida a fost umilită crunt pe internet! Ce îi reproșează toată lumea: așa ceva nu s-a mai văzut…

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra prezentatoarea TV se bucură de mare succes și este foarte iubită de o mulțime de oameni. Cu toate acestea, există și oameni care nu prea o plac, care încearcă s-o defăimeze și, de curând, chiar i-au adus o serie de acuzații foarte grave.

Mirela Vaida, pusă la zid

Mirela Vaida este cunoscută drept peste 10 ani pentru aparițiile de senzație la televizor. Este o prezentatoare celebră, apreciată, o artistă excepțională, dar și o mamă minunată. Are multe de făcut, dar încearcă să se descurce cu toate.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea de la „Acces Direct” a mărturisit că este aspru criticată pentru că nu ar avea grijă nici de casă, nici de copii. Vedeta este foarte dezamagita că oamenii nu se gândesc la eforturile pe care le face și vorbesc fără să cunoască situația în care ea se află.

Prezentatoarea recunoaște că are o bonă care se ocupă de toți cei trei copiii săi, dar susține că și ea are o mulțime de responsabilități. Când vine de la serviciu, se asigură că toate sunt puse la punct, îi ajută pe cei mici la teme și gătește, ținând cont că este o bucătăreasă foarte iscusită.

„Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic, pentru că sunt toată ziua plecată și că, de fapt, am oameni plătiți care fac totul. Cine nu știe, normal că vorbește. Eu știu foarte bine cum mă ocup de casa mea și de copiii mei.

Într-adevăr, am o bonă, pentru că nu avem cu cine să îi lăsăm când plec eu la serviciu, trebuie să fie cineva cu ei. Bona este deja parte din familia noastră, de mai bine de șase ani, dar, în rest, sunt mamă cu normă întreagă și cred că este normal să fie așa, pentru că toate mamele au serviciu, după care vin acasă, fac mâncare, spală, calcă și asta înseamnă să fii mamă. Nu e nicio chestiune pe care o fac eu în plus sau în minus”, a declarat Mirela Vaida, pentru spectacola.ro.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie