• Home
  • Actualitate
  • Mirela Vaida își construiește o nouă casă: “Am cumpărat aici un teren. I-am adus și pe copii sa vadă locul”

Mirela Vaida își construiește o nouă casă: “Am cumpărat aici un teren. I-am adus și pe copii sa vadă locul”

Mirela Vaida își construiește o nouă casă. Vedeta a ales această zonă a României, pentru că a vrut să le arate copiilor terenul pe care l-a cumpărat acolo și unde va construi o cabană foarte frumoasă. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi petrecute în Bucovina, locație parcă desprinsă din rai.

Mirela Vaida își construiește o nouă casă

Cei mici au avut ocazia să vadă pentru prima dată locul în care părinții lor intenționează să ridice propria cabană, însă nu s-au limitat doar la a vedea locul.

S-au bucurat de destinațiile din zonă, dar nu au uitat nici să meargă la Mănăstirea Voroneț, acolo unde au aprins o lumânare. Mirela Vaida a postat în mediul online o serie de imagini de familie, care s-au dovedit a fi foarte apreciate de fani.

Suntem în Bucovina! Am cumpărat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie bună, câtă liniște! Anul acesta i-am adus sa vadă locul și să visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile!

Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!

Am fost pe Rarău, la Pietrele Doamnei, la păstrăvărie în Pojorata și, neapărat, am aprins o lumânare la Mânăstirea Voroneț! Nu ne vine să plecăm, dar trebuie…

 Ne așteaptă un drum lung și greu, Câmpulung Moldovenesc- București, dar Bucovina e așa frumoasă, că merită tot efortul! Abia așteptăm să ne întoarcem! Să aveți o duminică frumoasă și voi!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele sociale.


Distribuie