• Home
  • Actualitate
  • Miruna Pascu, acuzată că a tras țepe pe bandă rulantă! Cum își păcălea clienții, de fapt

Miruna Pascu, acuzată că a tras țepe pe bandă rulantă! Cum își păcălea clienții, de fapt

Apar noi detalii despre situația dificilă în care se află Miruna Pascu. Mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis doi studenți în localitatea 2 Mai, este încolțită din toate părțile. Femeia ar putea rămâne fără niciun ban din cauza datoriilor prea mari. 

Joi, 14 septembrie 2023, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este acuzată de către procurori că ar fi încercat să cumpere tăcerea martorilor din dosarul în care este implicat fiul său, Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a ucis mortal doi studenți în stațiunea 2 Mai, în data de 19 august.

Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să influențeze martorii din dosarul fiului său, încercând, astfel, să-și scape odrasla de închisoare. Este vorba despre persoanele care ar fi participat la petrecerile organizate de Vlad Pascu, petreceri unde se consumau droguri. Două tinere din anturajul fiului său au fost cele care au deconspirat-o pe femeie.

Mai mult de atât, se pare că Miruna Pascu se afundă tot mai mult în probleme. Femeia riscă să rămână fără niciun ban în conturile bancare din cauza datoriilor uriașe pe care le are. Mama lui Vlad Pascu s-a trezit cu mai multe dosare deschise pe numele său pentru o datorie de aproximativ 10.000 de lei. Este vorba despre un dosar deschis la Tribunalul București, în care firma reclamantă solicită obligarea afaceristei la plata sumei de 9.389,10 lei, sumă ce provine din contravaloarea unor lucrări ale instalațiilor termice și sanitare la unul dintre blocurile ridicate de aceasta.

Miruna Pascu a susținut în fața judecătorilor faptul că nu a existat niciun acord cu privire la realizarea lucrărilor respective. Mai mult de atât, încetarea colaborării și neplata facturii solicitate au fost ca urmare a unor lucrări efectuate greșit în acel imobil.


Distribuie