• Home
  • Actualitate
  • Momente grele pentru una dintre cele mai iubite cantarete din Romania

Momente grele pentru una dintre cele mai iubite cantarete din Romania

Angela Similea, una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe din România, trece prin momente dificile din punct de vedere financiar. Artista în vârstă de 74 de ani a fost nevoită să părăsească casa în care a locuit și să se mute în casa unor prieteni plecați peste hotare, care s-au oferit să o ajute.

Casa vedetei a fost scoasă la vânzare, iar acum locuiește într-o locuință situată pe Calea Plevnei.

Angela Similea trece prin probleme financiare
Începând din 2009, viața Angelei Similea a fost marcată de pierderi și suferințe. În acel an, soțul artistei, Victor Surdu, a fost diagnosticat cu o boală gravă, la scurt timp după ce mama sa, Gherghina, a început să aibă probleme de sănătate. Angela Similea a fost nevoită să îngrijească de amândoi, dar ambii au decedat în cele din urmă. Pe lângă acestea, artista a pierdut și nasul de cununie și unul dintre frați.

Angela Similea a început să aibă dificultăți financiare după moartea soțului său. Vila în care au locuit împreună, situată în comuna Belciugatele, lângă București, a fost scoasă la vânzare pentru a acoperi datoriile mari pe care cei doi le-au acumulat.

Casa avea 16 camere și a fost vândută pentru a acoperi creditul contractat în 2007, în valoare de 700.000 de euro. Din păcate, de atunci, situația financiară a Angelei Similea s-a înrăutățit, iar ea a fost nevoită să renunțe și la apartamentul din București.

Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate
Angela Similea a fost acuzată de fostul soț de infidelitate și susține că artista a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina. Respectivele afirmații au fost făcute de Sorin Movileanu, care a avut o relație cu artista începând din 1971.

Din acest mariaj, al doilea al artistei, Angela Similea a avut singurul ei copil, pe nume Sorin. După divorțul de Sorin Movileanu, artista s-a căsătorit cu afaceristul olandez Jan Hilgen, care i-a înfiat și copilul.

Angela Similea a avut patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic).

Sorin Movileanu, unul dintre cei mai buni instrumentişti ai muzicii româneşti, a fost al doilea soţ al Angelei Similea. Totuși, amintirile despre marea artistă nu sunt tocmai cele mai bune. În urmă cu mai mulți ani, chitaristul a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate!

Angela Similea încearcă să rămână optimistă
În ciuda faptului că trece prin momente dificile, Angela Similea rămâne una dintre cele mai iubite și admirate personalități din România.

Cântăreața continuă să inspire și să aducă bucurie prin muzica sa, iar fanii săi speră că va reuși să depășească aceste obstacole și să-și recapete stabilitatea financiară.


Distribuie