• Home
  • Actualitate
  • Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Monica Anghel a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice notabile. În vârstă de 51 de ani, cântăreața pare să nu se mai oprească din slăbit, iar acum este aproape de nerecunoscut.

In cele mai recente fotografii postate în mediul online, Monica Anghel afișează o siluetă de invidiat. Artista a avut mulți ani la rând probleme cu greutatea, dar, în cele din urmă a reușit să câștige lupta cu kilogramele, iar astăzi a ajuns în cea mai bună formă fizică de până acum.

Monica Anghel a declarat război kilogramelor suplimentare în 2017, când s-a înscris într-un program de slăbire complex care a ajutat-o să dea jos circa 30 de kilograme.

Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni.

Ultima dată mi-a ieșit ureea mare la analize și atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să țin două zile de post pe săptămână.

Am avut o mare voință și iată că se poate. În paralel, fac şi sport. Nutriționistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine și îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentație, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam.

Sunt matinală, dintotdeauna am fost așa. Merg în fiecare dimineață la ora 7 la kinetoterapie la medicul și la fizioterapie. Ședințele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis.

Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos – a relatat Monica Anghel pentru Click, acum câteva luni.

După ce a slăbit, îndrăgita cântăreață și-a continuat ritmul de viață sănătos, face mișcare cât de des poate și este atentă la alimentație.

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici. (…) Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber.

Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi – a spus Monica Anghel.

Artista a mai precizat că se simte mai bine ca niciodată de când a slăbit și are mult mai multă energie.

Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie – a adăugat cântăreața.

Monica Anghel a mai menționat că psihologul a avut un rol esențial în procesul ei de slăbire, deoarece, fără el ar fi „luat-o razna”:

Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna.


Distribuie