• Home
  • Actualitate
  • “N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă să mă jignească…”

“N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă să mă jignească…”

Gabriela Cristea este una dintre vedetele autohtone care obișnuiește să își țină la curent admiratorii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Însă, prezentatoarea a primit în ultima perioadă foarte multe comentarii și mesaje în care era jignită, iar acum a răbufnit.

Soția lui Tavi Clonda și-a expus nemulțumirile pe rețelele de socializare după ce i-au fost adresate mai multe cuvinte urâte.

Astfel, Gabriela a precizat că nu va mai accepta să fie jignită. Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită Gabriela Cristea a decis să își expună părerea în mediul online după ce a fost jignită în nenumărate rânduri pentru că a ales să se prezinte în fața oamenilor așa cum este ea în viața de zi cu zi, fără a fi machiată sau aranjată.

După ce mai mulți internauți s-au luat de ea din cauza lipsei machiajului sau a ținutelor frumoase, prezentatoarea a explicat că vrea să promoveze normalitatea.

“Știți că fac un vlog zilnic și încerc să va prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici.

Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente. Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită”, a declarat Gabriela Cristea.

“Încerc să promovez normalitatea”

Deși spune că nu este deranjată de anumite cuvinte urâte ce îi sunt adresate, Gabriela a precizat că în general este jignită de persoane la care nu se așteaptă.

“Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a povestit vedeta.

De asemenea, Gabriela Cristea este de părere că lumea ar trebui să promoveze normalitatea și nu machiajul.

“Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul”, a subliniat prezentatoarea.

Gabriela Cristea: „N-am să permit nimănui să mă jignească”

În același timp, Gabriela Cristea le-a sugerat celor care obișnuiesc să o critice să nu o mai urmărească pe rețelele de socializare.

“Ieri, de exemplu, am postat o rețetă de ciorbă de burtă așa cum o fac eu. N-am spus niciodată că rețetele pe care le fac eu sunt cele mai bune. Mi-a comentat cineva: Asta este orice numai ciorbă de burtă nu e. Nu e rețeta adevărată. Nici nu am zis că este, este doar cea pe care o fac eu. Facebook a pus acolo un buton prin care poți să mă blochezi și în felul acesta nu mai poți să mă vezi, cum nici eu nu mai pot să te văd pe tine”, a explicat ea.

“Aud tot mai des: Ești persoană publică, asumă-ți!(…) N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr”, a mai spus Gabriela Cristea.


Distribuie