• Home
  • Actualitate
  • Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă. Cum arată soția fostului fundaș central

Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă. Cum arată soția fostului fundaș central

Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă. Au împreună 2 copii şi se iubesc ca în prima zi. În tinereţe, Nadia Goian a fost dansatoare profesionistă la Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu din Suceava.

Conform informaţiilor de pe reţelele de socializare, Nadia Goian a studiat Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Nadia a fost mereu alături de soţul său, mai ales în momentele dificile când a fost accidentat. În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014.

Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

„Gândul meu a fost numai la Steaua. Am fost stelist de mic. Mi-am dorit enorm de mult să reuşesc. Îmi pare rău că nu mai aveţi filmările. Venisem cu domnul Chivorchian şi cu fratele meu. Era un puhoi de oameni de presă în faţa mea. Era filmarea de brâu în sus. Dacă filma cineva „beţele”… Să vedeţi cum îmi tremurau „gladiolele”. Tremuram de emoţie. Încercam să mă controlez, dar nu am reuşit.

La derby-urile cu Dinamo erau cele mai mari orgolii. Erau meciurile care într-adevăr contau. Se disputau de pe locurile 1,2 sau 3. Presiunea era foarte importante.

Intrase Mirel în vestiar. Venisem cu o Dacie şi a întrebat: „Cine a venit cu cutia aia?” Nu m-a furat Bucureştiul pentru că am avut noroc să vin acolo cu soţia. A fost cu mine de la început”, a dezvăluit Dorin Goian la AS.ro


Distribuie