• Home
  • Actualitate
  • Nașul surpriză la nunta lui Jador: “Nu dau înapoi…”

Nașul surpriză la nunta lui Jador: “Nu dau înapoi…”

Cătălin Moroșanu va fi nașul lui Jador la nunta sa cu Oana Ciocan, în ciuda certurilor avute în cadrul emisiunii Survivor România.

“Nu dau înapoi”, a declarat Moroșanu pentru jurnaliști.

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de câteva luni și s-au mutat împreună încă din a doua zi de când s-au cunoscut. În pofida tuturor provocărilor, inclusiv participarea la Survivor România, relația lor continuă să fie una solidă.

În ciuda unor zvonuri că ar avea probleme în relația cu Cătălin Moroșanu, pe care îl desemnase naș de cununie, Jador nu a comentat despre acest subiect. Conflictul dintre cei doi a apărut în timpul participării lor la Survivor România, unde au avut mai multe discuții aprinse.

Cu toate acestea, Cătălin Moroșanu a declarat că, în ciuda certurilor, încă plănuiește să îndeplinească rolul de naș la nunta lui Jador. „O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, a declarat Moroșanu.

Fostul concurent la Survivor România susține că va fi alături de Jador în momentul în care acesta se va decide să se căsătorească. „Trebuie doar să facă pasul. Să stabilească ziua, ora, și eu sunt alături de el. Nu dau înapoi, ar fi culmea. Aștept să se decidă doar”, a mai adăugat Moroșanu.

Astfel, în ciuda tuturor obstacolelor și a certurilor apărute în timpul competiției Survivor România, nașul ales de Jador rămâne neschimbat. Este de așteptat ca acesta să își facă apariția la evenimentul mult așteptat al anului în lumea muzicii.

Jador și Oana Ciocan au surprins pe toată lumea atunci când s-au afișat împreună și și-au declarat dragoste pentru tot restul vieții. Fără a sta pe gânduri, artistul a cerut-o în căsătorie chiar în timp ce se aflau în competiția Survivor All Stars, iar răspunsul a fost unul afirmativ. A făcut acest pas fără a avea flori, inel sau alte lucruri materiale, ci doar o declarație de dragoste și multă sinceritate.

Ei bine, așa cum era de așteptat însă, când Oana Ciocan s-a întors acasă, artistul nu a ezitat și i-a pus un inel special pe deget. L-a ales foarte bine, încât să aibă multe pietre prețioase, cât și să-i vină ca și mărime.

Fosta concurentă de la Survivor All Stars s-a arătat cu adevărat impresionată de frumoasa bijuterie, așa că nu a putut să nu o arate tuturor în cadrul emisiunii „Acasă la Măruță„ de pe Pro TV. Ba mai mult decât atât, se pare că ea și cântărețul de manele au planuri mari, așa că nu exclud nunta sau cununia civilă în viitorul apropiat.

„S-a implicat foarte mult! Da, mi-a luat cumva mărimea degetului fără să știu…O să urmeze ceva, nu știm dacă e cununie, nuntă sau altceva… Mi-am dat seama mai bine de Dumnezeu decât o știam înainte, mai ales la Survivor. Seara, în pat, citim împreună din Biblie. Greșește uneori, dar apoi îi pare rău.„, a povestit Oana Ciocan.

Jador și Oana Ciocan nu doar că s-au logodit și au planuri mari de viitor, ci s-au și mutat împreună și au de gând să treacă la următorul pas. Artistul a dus-o acasă la părinții lui, iar din declarațiile ei, se înțelege foarte bine cu mama și tatăl artistului.

De asemenea, Oana Ciocan a dezvăluit că părinții ei i-au spus să nu se grăbească, însă lucrurile s-au întâmplat mai repede decât oricine se aștepta între ei, iubirea fiind moartea mare. Totuși, deși vorbesc despre nuntă și inelul de logodnă frumos pe care l-a primit, părinții ei încă n-au făcut cunoștință cu viitorul lor ginere.


Distribuie