Nelu Vlad, vesti triste

Sfârșitul unei mari legende

Nelu Vlad, unul dintre cei mai renumiți artiști de la noi din țară, a făcut dezvăluiri uluitoare despre starea lui de sănătate. După ce a descoperit că are un hematom la creier, acesta se află acum internat în spital, traversând o perioadă destul de dificilă. Solistul trupei Azur a vorbit despre această experiență și a explicat cum se simte în prezent.

În timpul unui concert, Nelu Vlad a experimentat o stare de rău și a fost nevoit să se prezinte de urgență la spital. Din nefericire, diagnosticul primit nu a fost unul favorabil – un hematom pe creier. De atunci, Nelu Vlad a fost internat și urmează un tratament pentru a se recupera.

Cu toate acestea, vestea bună este că artistul se simte din ce în ce mai bine. Deși trebuie să petreacă aproximativ zece zile în spital sub supraveghere medicală, Nelu Vlad a afirmat că a observat o îmbunătățire semnificativă a stării sale de sănătate. Cu toate acestea, el va fi nevoit să ia o pauză de la activitatea sa și a trebuit să anuleze toate concertele planificate pentru următoarea perioadă.

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi în zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă”, a declarat Nelu Vlad, de pe patul de spital, pentru Click. „Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă.”

Nelu Vlad a dezvăluit recent că a fost surprins de diagnosticul de hematom la creier. El este genul de persoană care își face investigațiile medicale de rutină, dar acest lucru nu a fost identificat cu câteva zile înainte când s-a simțit rău și a ajuns la spital. Cu toate acestea, prin continuarea investigațiilor, speră să afle sursa problemei sale de sănătate.

„Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z”, a declarat Nelu Vlad pentru starpopular.ro. „Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic.”


Distribuie