• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu Horoscopul zilei de 2 aprilie 2024.Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

Neti Sandu Horoscopul zilei de 2 aprilie 2024.Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

Neti Sandu Horoscopul zilei de 2 aprilie 2024.Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

BERBEC

Se poate să fiți constrânși de împrejurări să faceți o schimbare, să vă mai luați ceva – în plus – de lucru și să vă alăturați unui alt anturaj – cel puțin pentru o vreme.

Vin bani dintr-o sursă particulară și trebuie văzut dacă veți prelungi colaborarea sau o întrerupeți pentru vreo două luni.

Horoscop 2 aprilie 2024 – TAUR

O să primiți o convocare pentru o muncă din particular și o să vă pregătiți sufletește că vor fi eforturi și salturi, dar o să faceți față provocărilor.

Vă invită cineva în plimbare prin țară, prin lume, și o să profitați de ocazia sărbătorilor să vă duceți pentru două, trei zile.

Horoscop 2 aprilie 2024 – GEMENI

O să aterizeze niște restanțe la voi în contul bancar și o să faceți o aprovizionare, așa, în mare. Poate vă interesați și de niște cadouri pentru ai voștri, să le faceți surprize de Paște.

Poate vi se propune o afacere de amploare și o să fie tocmai bine pentru voi că veți beneficia de ajutor și resurse care să vă ușureze munca.

Horoscop 2 aprilie 2024 – RAC

Vă caută cineva care vrea să intrați într-o colaborare care să vă aducă beneficii de imagine, de ambele părți, și o să puneți pe hârtie ca să vedeți cum arată toată povestea.

Poate vă invită cineva la un spectacol, la o plimbare, sunt chestiuni de suflet care se cer rezolvate – urgent.

Horoscop 2 aprilie 2024 – LEU

Pot să vină ceva bani de la serviciu, vă puteți aștepta și la o primă de Paște în curând, sau la un voucher, și o să aveți pentru cumpărăturile de sărbători.

Poate organizați o ieșire în weekend, faceți rezervare, dați avans, ori plătiți integral, asta dacă nu vă duceți la rude, sau la prieteni.

Horoscop 2 aprilie 2024 – FECIOARĂ

O să vă așezați la masa negocierilor să vă fie mai clar ce vor partenerii de afaceri de la voi și să le comunicați și voi cerințele voastre, și după aceea decideți.

Se poate să primiți o veste bună de la școală, de la tribunal, se întâmplă ceva care e în favoarea voastră.

Horoscop 2 aprilie 2024 – BALANȚĂ

O să revină cineva care își dorește să continuați o relație care v-ar face fericiți, numai să fiți și voi de acord.

Poate ieșiți la o cafea și îi spuneți ce și cum. Poate intrați într-o combinație partenerială care să vă potențeze și să fie cu succes afacerea.

Horoscop 2 aprilie 2024 – SCORPION

O să vă bucurați de o bună colaborare cu șefii și poate le cereți un transfer în alt departament, o primă mai consistentă de Paște sau altceva care nu e imposibil.

Relația cu partenerul de cuplu poate duce la o căsătorie și o să găsiți momentul ideal să faceți anunțul.

Horoscop 2 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR

E posibil să apară după multă vreme cineva care v-a făcut curte, a dispărut apoi în ceață și o să vă spună, poate, că nu e viață fără voi. Vedem.

Vine un rest de plată cine știe de unde și o să aveți de buzunar să ieșiți la un film, la o cafea, în doi.

Horoscop 2 aprilie 2024 – CAPRICORN

Prezența cuiva o să vă atenueze starea de încordare, că poate așteptați un răspuns care întârzie cam mult și o să vă recăpătați încrederea în voi, că vă scăzuse moralul.

Poate dați de ceva marfă ieftină, la reduceri, ca să vă mobilizați apartamentul, sau vă luați televizor, frigider, diverse.

Horoscop 2 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR

E o activitate de grup în care o să vă implicați că e nevoie de amprenta voastră de geniu, ca să salvați o situație, niște oameni, care se bazează pe voi.

Se anunță bani, poate și din alte părți decât de la serviciu și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar, după un dezechilibru supărător.

Horoscop 2 aprilie 2024 – PEȘTI

Simțiți nevoia unei schimbări și n-o să lăsați lucrurile la voia întâmplării, ci o să vă calculați șansele de a lucra în altă parte, ca să vedeți cum merge, dacă sunteți mulțumiți.

V-au rămas niște taxe de achitat, ori mai fi și acte pe care nu le-ați reactualizat și poate updatați totul.


Distribuie