• Home
  • Actualitate
  • Nico și soțul ei la nunta de argint. Ceremonie emoționantă la biserică! Cine este soțul ei și cu ce se ocupă

Nico și soțul ei la nunta de argint. Ceremonie emoționantă la biserică! Cine este soțul ei și cu ce se ocupă

Laurențiu Matei și soția sa Nico, în vârstă de 53 de ani, au sărbătorit cu fast 25 de ani de căsnicie pe data de 7 noiembrie, marcând astfel nunta lor de argint.

Cuplul a decis să-și reafirme jurămintele într-o ceremonie emoționantă desfășurată la biserică. Nico a strălucit într-o elegantă rochie roz pudrat, completată de o capă albă și pantofi nude.

“Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț.”

“Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre.”

“Îți mulțumesc, Laurentiu, pentru toata dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!”, a fost anunțul publicat de artistă la fotografiile minunate de la biserică la reînnoirea jurămintelor.

Din fericire artista spune că a avut lângă ea un partener minunat, iar soţul său a înţeles-o întotdeauna chiar şi atunci când aveau parte de certuri zilnic.

Nico și compozitorul Laurențiu Matei sunt căsătoriți din 1998, legându-se în adolescență și apropiindu-se după divorțul Nico de primul soț.

Cu toate acestea, gelozia a fost o provocare în căsnicia lor, subiect despre care Nico a vorbit deschis. Cei doi au construit o relație în cadrul Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, unde Laurențiu este angajat.

Nico foarte geloasă în relatie.

„După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă. Dacă primul meu soţ era el gelos, apoi, cu Laurenţiu, am devenit eu geloasă. Foarte geloasă. El nu mi-a dat niciun motiv, dar eu îmi făceam filme. Îmi imaginam tot felul de lucruri”, declara Nico.

“La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a povestit Nico.

Fericirea artistei se datorează unui partener minunat; soțul ei a fost mereu înțelegător, chiar și în momentele de certuri zilnice.


Distribuie