• Home
  • Actualitate
  • Niculina Stoican dezvăluie secretul mariajului de 30 de ani

Niculina Stoican dezvăluie secretul mariajului de 30 de ani

Niculina Stoican a venit cu un anunț surprinzător după 30 de ani de căsnicie. Interpreta de muzică populară a reușit să scape de vicisitudinile vieții și să-și mențină căsnicia intactă în ciuda provocărilor. Secretul longevității relației sale cu Vasile Stănescu a fost dezvăluit de artistă într-un interviu acordat postului Etno TV.

Chiar dacă au existat momente dificile în relația lor, Niculina Stoican nu s-a gândit niciodată să renunțe și a continuat să lupte pentru căsnicia lor. Unul dintre cele mai importante aspecte pe care interpreta de muzică populară le-a subliniat este că nu ar renunța niciodată la relația cu soțul său pentru nicio altă pasiune din lume. Aceasta demonstrează că iubirea, respectul reciproc și grija față de celălalt sunt cheia unei căsnicii fericite și de lungă durată.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt. Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a declarat Niculina Stoican în cadrul interviului.

Interpreta de muzică populară a trecut prin momente dificile în trecut, iar acest lucru a contribuit la înțelegerea și consolidarea relației cu soțul său. Niculina Stoican a dezvăluit că mama ei nu a sprijinit-o în cariera muzicală, dorind să o protejeze de greutățile vieții de artist. Cu toate acestea, interpreta a învățat multe din exemplul mamei sale și a înțeles că iubirea adevărată poate învinge orice obstacol.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a mărturisit Niculina Stoican.

Niculina Stoican a trecut prin momente grele atunci când soțul ei a fost închis pentru o perioadă de trei ani. Această experiență a fost extrem de dificilă, iar artista a trecut prin stări depresive și momente în care abia a putut face față problemelor cotidiene. Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul ei, au reușit să treacă peste această încercare și să-și refacă viața de la capăt.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican.

Relația lor a fost pusă la încercare de această experiență traumatizantă, însă lupta și sprijinul reciproc i-au ajutat pe cei doi să treacă peste această perioadă dificilă. Astăzi, Niculina Stoican și Vasile Stănescu continuă să se iubească și să se sprijine reciproc, demonstrând că dragostea adevărată poate învinge orice obstacol.

Astfel, povestea Niculinei Stoican ne oferă o lecție de viață și ne amintește că iubirea și dedicarea sunt aspecte esențiale într-o relație de cuplu. Indiferent de provocările și dificultățile pe care le întâlnim pe parcursul vieții, faptul că ne susținem și ne iubim reciproc poate face diferența între o căsnicie de succes și una eșuată. Niculina Stoican este un exemplu viu de putere și încredere în iubirea adevărată, iar povestea sa ne inspiră să căutăm propriul nostru secret al unei relații fericite și împlinite.


Distribuie