• Home
  • Culinar
  • Nu uitați să faceți provizii pentru iarnă pentru a vă întări imunitatea

Nu uitați să faceți provizii pentru iarnă pentru a vă întări imunitatea

Acum este momentul potrivit să pregătiți acest remediu pentru întărirea imunității care vă va proteja de răceli și viroze. Această amestecare este o minune, așa că pregătiți-o când se răcește pentru a fi protejați. Foto și rețetă de Zorka Jančeva.

1 kg rădăcină proaspătă de ghimbir, 1 kg miere sau după gust, 4 lămâi mari și suculente.

Instrucțiuni: Spălați bine lămâile, inclusiv coaja lor, dacă sunt organice. Dacă lămâile au fost cumpărate dintr-un supermarket sau alt loc și sunt stropite cu pesticide,

le puteți spăla și le lăsați într-un vas cu apă și bicarbonat de sodiu. După ce ați lăsat timpul să treacă, scoateți semințele din lămâi și apoi le măcinați într-un blender pentru a obține o pastă.

Spălați și ghimbirul, apoi cojiți-l și măcinați-l de asemenea. Combinați lămâia măcinată și ghimbirul cu mierea și amestecați bine pentru a obține o pastă omogenă. Stocați în borcane sterilizate și păstrați în frigider.

Utilizare: O lingură mare dimineața, pe stomacul gol. Este foarte gustos și hrănitor, încălzește corpul și îți oferă energie. Sănătate bună!

Acest remediu este cremos, gustos și plin de savoare. Puteți să-l personalizați după preferință, adăugând legume proaspete, cum ar fi spanac sau roșii cherry, pentru a adăuga mai multă culoare și arome. Poftă bună!


Distribuie