• Home
  • Actualitate
  • O Femeie A Povestit Totul Pe Internet: „Venea Sa Doarma La Mine In Curte. Asa Ca I-Am Pus Un Bilet La Zgarda”..

O Femeie A Povestit Totul Pe Internet: „Venea Sa Doarma La Mine In Curte. Asa Ca I-Am Pus Un Bilet La Zgarda”..

Nu se spune degeaba ca cei mai apropiati prieteni ai oamenilor sunt cainii. Cainii sunt minunati chiar si atunci cand implora pentru hrana, cand sunt condusi cu lesa sau cand se asaza pe genunchii tai in momente neprevazute.

Pe internet, o femeie a impartasit o poveste despre cum a intalnit un caine frumos, dar extrem de epuizat. Motivul starii de oboseala a acestui patruped a devenit cunoscut mult mai tarziu.

“Un caine adult se tot invartea pe langa poarta curtii mele. M-am uitat peste gard si am observat ca avea lesa, era bine hranit si ingrijit. Se vedea ca apartine cuiva. S-o fi ratacit?

Am deschis poarta, l-am mangaiat pe cap. Era cuminte. A intrat in curte vesel si s-a dus tinta catre un colt al casei unde aveam, pe jos, o perna mare pentru pisicile mele. S-a facut covrig si s-a culcat imediat. O ora mai tarziu a latrat la poarta, i-am deschis si a plecat.

A doua zi povestea s-a repetat. A venit in fata portii. I-am dat drumul in curte. A dormit vreo ora si a plecat. Situatia s-a repetat cateva zile la rand.

Curioasa din fire, am scris un bilet si i l-am bagat sub zgarda. Am scris: As vrea sa aflu cine este stapanul acestui frumos caine si sa il intreb daca stie ca in fiecare dupa-amiaza doarme la mine in curte.

A doua zi cainele s-a intors pentru a dorimi iar in curtea mea. Sub zgarda avea un alt bilet. Pe el scria: Acest catel traieste intr-o casa cu 6 copii, doi dintre ei au sub 2 ani. Cred ca incearca sa prinda cateva ore de somn in curtea dumneavoastra. Maine, pot sa vin si eu cu el?”


Distribuie