• Home
  • Actualitate
  • O femeie din județul Argeș a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani. Acum are 20 de copii şi cea mai numeroasă familie din România

O femeie din județul Argeș a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani. Acum are 20 de copii şi cea mai numeroasă familie din România

Georgiana Vacaru din județul Argeș, mamă a 20 de copii, trăiește o viață extraordinară, îmbogățită de prezența numeroasei sale familii. La vârsta de 44 de ani, ea este mândra mamă a celor mai mulți copii din România, o performanță de-a dreptul remarcabilă.

O viață dedicată maternității Începând de la vârsta de 19 ani, Georgiana a născut aproape în fiecare an, ajungând astăzi la un total impresionant de 20 de copii. Cea mai mare realizare a sa este că a reușit să creeze o familie unită și fericită în comuna Stoenești, satul Cotenesti. Cel mai mare dintre copiii săi are 23 de ani, iar cel mai mic s-a născut la începutul anului 2020.

Cum se descurcă familia Vacaru Familia Vacaru locuiește într-o casă cu opt camere, unde părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse pentru a se adapta nevoilor numeroasei familii. În timp ce tatăl copiilor, Iosif, lucrează în străinătate în anumite perioade ale anului, Georgiana se ocupă de gospodărie și de creșterea copiilor cu ajutorul alocațiilor, care reprezintă principalul venit al familiei.

Rolul mamei în educația și creșterea copiilor Georgiana își asumă cu dăruire rolul de mamă, implicându-i pe copii în diverse activități casnice, în funcție de vârsta și abilitățile fiecăruia. Ea mărturisește că cel mai greu îi este când trebuie să fie departe de copii, simțindu-se mereu legată de ei.

Convingerile familiei și sprijinul divin Iosif, tatăl copiilor, consideră că toți copiii sunt o binecuvântare divină și se străduiește să le asigure tot ce au nevoie. Deși există provocări, familia își păstrează optimismul și credința, considerând că Dumnezeu le-a oferit puterea de a crește și a hrăni copiii. Ambii părinți sunt de părere că numărul copiilor este în voia lui Dumnezeu, acceptând cu bucurie fiecare nouă viață.

Familia Vacaru reprezintă un exemplu de devotament, iubire și putere de a depăși provocările vieții, fiind o sursă de inspirație pentru multe alte familii din România și din lume.


Distribuie