• Home
  • Actualitate
  • Oana Roman, ținută îndrăzneață la o petrecere de fițe. Vedeta s-a machiat și coafat singură

Oana Roman, ținută îndrăzneață la o petrecere de fițe. Vedeta s-a machiat și coafat singură

Oana Roman s-a afișat într-o ținută îndrăzneață la o petrecere de fițe, la care au participat numeroase vedete autohtone. Cum „dress code-ul” evenimentului a fost „Îmbracă-te ca un star de cinema”, participanții s-au străduit să fie la înălțime. În ceea ce o privește pe Oana Roman, aceasta a purtat o rochie scurtă și decoltată, în care rar a mai fost văzută.

Atmosferă incendiară la Petrecerea VIVA! 2023, acolo unde vedetele s-au întrecut în apariții speculoase. „Dress like a movie star”/ Îmbracă-te ca un star de cinema – acesta a fost dress code-ul evenimentului,astfel că vedetele s-au străduit să fie la înălțime. Dacă Anamaria Prodan s-a făcut remarcată pentru că a venit cu… dricul la petrecere, Bianca Drăgușanu a atras toate privirile cu rochia ei îndrăzneață. Totodată, și Oana Roman a atras multe priviri, deoarece a purtat o ținută îndrăzneață, ba chiar s-a machiar și s-a coafat singură.

Oana Roman, ținută îndrăzneață la o petrecere de fițe

Fiica fostului premier Petre Roman a participat la mult așteptatul eveniment și a optat pentru o ținută îndrăzneață, în conformitate cu dress code-ul petrecerii. Vedeta a slăbit considerabil și este mândră de schimbarea ei fizică, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

Încă de dimineață, Oana Roman anunța, pe contul de socialize, că a început ziua cu stângul și că o așteaptă o zi încărcată. Chiar și așa, fosta soție a lui Marius Elisei a reușit să-și pregătească o ținută inedită pentru Petrecerea VIVA! 2023, deși, după cum a spus-o chiar ea, nu a ajuns la ora începerii evenimentului.

În ceea ce privește outfit-ul, Oana Roman a optat pentru o rochie neagră, deasupra genunchilor, lăsându-i la vedere decolteul. Vedeta spune că s-a ocupat singură de make-up și coafură, având în vedere că nu a avut suficient timp pentru a face o vizită la un salon de înfrumusețare.

„Eu sunt gata. Mi-am făcut un fel de coc, așa, de spanioloaică. M-am coafat și m-am machiat singură, pentru că am întârziat foarte mult și n-a mai avut nimeni răbdare să stea după mine, astfel încât m-am descurcat singură. Chiar sunt încântată de cum a ieșit. Am rochia asta din ștrasuri și din pietre, care este superbă. Cred că mă încadrez în temă”, s-a lăudat Oana Roman pe contul de Instagram.

Vedetele din România s-au străduit să fie la înălțime

După cum aminteam, Bianca Drăgușanu a atras toate privirile cu rochia ei îndrăzneață. Vedeta a ales o rochie bleu cu umerii goi și cu un șliț adânc. Blondina a avut prima apariție mondenă alături de iubitul ei, Gabi Badalau.

Lili Sandu a fost întruchiparea elegantei și a bunului gust într-o rochie albă cu spatele gol. “Cum arăți femeie dragă, toate te invidiază, atât de frumoasă ești!!! Dai clasă tuturor!!!”, i-au transmis fanele pe rețelele de socializate. În schimb, Andreea Antonescu a avut unul dintre cele mai reușite look-uri ale serii, într-o rochie nude, decoltată, care i-a pus silueta în valoare.

Monica Bârlădeanu a fost una dintre principalele atracții ale serii, într-o rochie neagră demnă de orice covor roșu de la Hollywood. Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan s-a făcut remarcată pentru că a venit cu… dricul la petrecere, iar Laura Cosoi pentru că a purtat aceiași pantofii ca și Jennifer Lopez.


Distribuie