• Home
  • Actualitate
  • OANA ZĂVORANU, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ DIVORŢUL DE ALEX ASHRAF! PUŢINI SE AŞTEPTAU SĂ FACĂ AŞA CEVA

OANA ZĂVORANU, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ DIVORŢUL DE ALEX ASHRAF! PUŢINI SE AŞTEPTAU SĂ FACĂ AŞA CEVA

Oana Zăvoranu a fost căsătorită cu Alex Ashraf timp de șapte ani, însă problemele în căsnicia lor au început să apară treptat. Vedeta l-a acuzat pe fostul ei partener că i-a consumat banii cu amanta.

Atunci când a aflat aceste lucruri, era tardiv. Situația s-a mai calmat între cei doi, iar actrița a realizat că nu-l poate obliga pe soțul ei să continue să formeze o familie, dacă acesta nu se pliază cerințelor ei.

În viața acesteia s-au produs mai multe schimbări și se pare că a luat mai multe decizii radicale, pe care le-a împărtășit cu toată lumea. 

Oana Zăvoranu nu traversează o perioadă tocmai bună în viața ei. Totul a luat o întorsătură neașteptată, după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o și i-a cheltuit banii cu amanta.

Au avut loc multe schimbări în căsnicia ei, iar în ultima perioadă actrița s-a refugiat în credință. De ceva vreme, situația s-a mai calmat între cei doi, după ce vedeta a înțeles că nu poate forma o familie cu forța.

A luat și anumite decizii radicale în ultimul timp, printre care și o hotărâre legată de tatuajele ei. Oana Zăvoranu spune că nu se mai regăsește în ele și vrea să le șteargă definitiv.

M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu își vinde hainele

Oana Zăvoranu își face curățenia de toamnă și vrea să-și vândă hainele. Vedeta a dat de veste pe rețelele de socializare, unde le-a zis urmăritorilor ei că are diverse outfituri de care vrea să scape. Aceasta a ținut să-i asigure pe toți că starea hainelor este impecabilă.

„Important de știut! Toate item-urile de pe site și de pe pagina de Instagram și Facebook sunt item-uri personale.

Haine, genți, pantofi sau bijuterii personale purtate de câteva ori de mine sau deloc.

Starea lor este impecabilă, eu fiind recunoscută pentru grija cu care port un lucru. Abia aștept să vă văd în ele! Mă voi simți onorată să le cumpărați. Asta înseamnă iubire”, a mai spus vedeta.


Distribuie