• Home
  • Actualitate
  • Oana Zavoranu s-a impacat cu Alex Ashraf, chiar daca barbatul se mutase la noua iubita: „ Am renuntat la…”

Oana Zavoranu s-a impacat cu Alex Ashraf, chiar daca barbatul se mutase la noua iubita: „ Am renuntat la…”

Se spune ca iubirea are puterea de a invinge orice obstacol, iar acest adevar a fost exemplificat in mod convingator de relatia dintre Oana Zavoranu si Alex Ashraf. Cei doi indragostiti au ales sa lase in urma trecutul tumultuos si sa ofere o noua sansa iubirii lor. Ca rezultat, acestia traiesc momente de fericire de nedescris in urma reconcilierii lor. Iata ce declaratii a facut Alex Ashraf in timpul unui interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, potrivit spynews.ro!

Chiar daca in trecut au decis sa puna punct unei casnicii care parea sortita esecului, cei doi s-au regasit in bratele celuilalt. La sfarsitul lunii septembrie 2023, Oana Zavoranu si Alex Ashraf au anuntat intentia lor de a divorta, dar, curand, si-au schimbat parerea. Motivul acestei schimbari de decizie a fost convingerea ca destinul lor este sa ramana impreuna, in ciuda turbulentelor din ultimii ani.

In timpul unui interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, Alex Ashraf a ales sa vorbeasca deschis despre relatia sa cu Oana Zavoranu.

Omul de afaceri a subliniat ca, alaturi de „Querida,” au decis sa ofere iubirii lor o noua sansa, in ciuda provocarilor cu care s-au confruntat in trecut. Cei doi au constatat ca iubirea lor este mult mai puternica decat orice neintelegere sau conflict ce poate aparea in orice cuplu.

„Da, m-am impacat cu diva, normal. Dar sunt impacat cu Oana de mai mult de o luna. Dragostea intotdeauna invinge, ce pot sa spun. Am avut o discutie, am vorbit in toata perioada asta amandoi, am ajuns la un numitor comun si ne-am impacat. Simplu, am renuntat la divort. Doi oameni care sunt indragostiti si se iubesc cu adevarat, se impaca si trec peste orice popas.”, a declarat Alex Ashraf

„Nu confirm ca am cheltuit din averea Oanei Zavoranu, din banii familiei, da, confirm, ca am facut o gramada de chestii, care e problema. Regret, imi pare rau. Ma intereseaza sa construiesc un viitor cu Oana.”, a mai spus sotul Oanei Zavoranu.


Distribuie