• Home
  • Actualitate
  • Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsnicie: ”Sunt o femeie liberă. Să vină pretendenții”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsnicie: ”Sunt o femeie liberă. Să vină pretendenții”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsnicie! Vedeta a confirmat despărțirea. Este vestea momentul în showbiz-ul românesc.

Au pozat ani la rând în cel mai frumos cuplu și au declarat mereu că totul merge perfect în relația lor, însă acum au anunțat marea despărțire. Vedeta a negat ultimele zvonuri privind divorțul în urmă cu câteva săptămâni, însă de data aceasta a decis să nu se mai ascundă și să afle toată lumea că între ea și Alex Ashraf s-a produs ruptura!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, au apărut numeroase zvonuri conform cărora mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu ar mai merge și s-ar fi despărțit. Pe atunci însă erau doar speculații, mai ales că vedeta a negat tot și a postat numeroase poze cu soțul ei, demonstrând tuturor că totul merge foarte bine în căsnicia lor.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsnicie, iar aceasta este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Deși au fost fel și fel de zvonuri, nimeni nu a crezut în ele, mai ales după ce Oana Zăvoranu a tot încercat să ascundă lucrurile care nu merg în mariajul ei și să pozeze cu soțul ei în cuplul perfect.

Se pare că acum a spus totul pe larg și a confirmat despărțirea de Alex Ashraf. Totuși, a făcut-o într-un mod amuzant și ironic așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, fiind stilul ei care o descrie perfect.

‘Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’,a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu: ‘L-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta’
Oana Zăvoranu a fost reținută în a da declarații despre divorțul de Alex Ashraf, astfel că vedeta a explicat că în acest moment contează doar ea și nimeni altcineva. Ba mai mult, a precizat că ea este vedetă și este important ce face ea, nu și ce face încă soțul ei.

„Pentru că l-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta! Important e ce fac eu, nu alții… alții sunt cantitate neglijabilă, eu sunt vedetă’, a declarat ea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trecut prin mai multe momente grele în căsnicie
În urmă cu doar câteva luni, au apărut informații care spuneau că la casa Oanei Zăvoranu ar fi venit Poliția după un scandal între cei doi soți. Ba mai mult, s-a zvonit și că el ar avea o altă relație, fiind surprins chiar în compania unei alte femei. Cu toate astea, Oana Zăvoranu a luptat să își salveze căsnicia și nu a confirmat cele apărute, asta până acum, când a decis că nu mai poate îndura și s-a ajuns șa sfârșit.

Mai mult decât atât, nu doar că nega tot ceea ce apărea de rău despre mariajul ei cu Alex Ashraf, ci declara că este singurul bărbat care i-a arătat ce este iubirea, dar și că povestea lor de dragoste este nemuritoare și foarte frumoasă, în ciuda răutăților din jurul lor.

„Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea’, spunea Oana Zăvoranu într-un interviu despre Alex Ashraf, în urmă cu câteva săptămâni.


Distribuie