• Home
  • Actualitate
  • Porecla Lui Gigi Becali Din Tinereţe: „Îi Plăcea Să Petreacă Şi Să Cheltuiască Bani”

Porecla Lui Gigi Becali Din Tinereţe: „Îi Plăcea Să Petreacă Şi Să Cheltuiască Bani”

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe.Toată lumea îl cunoaşte pe latifundiarul din Pipera, însă puţini ştiu cum i se spunea când era tânăr.

Gicu Coadă, un cântăreț renumit de muzică machedonească și prieten cu Gigi Becali și Gică Hagi, a dezvăluit cum era poreclit Gigi Becali.

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe. Gicu Coadă, omul care a asistat la ascensiunea lui Becali, a mai dezvăluit și de ce Becali a ținut morțiș să-ți cumpere

clădirea din Aleea Alexandru, nr. 1, din apropierea clădirii Guvernului, foarte aproape de Piața Victoriei.

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe

„Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani.

Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel.

Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său Giovanni Becali, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă, potrivit

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie