• Home
  • Actualitate
  • Povestea de dragoste fascinantă dintre fratele Andrei și Aurora Mihai

Povestea de dragoste fascinantă dintre fratele Andrei și Aurora Mihai

Fratele Andrei este mai mic cu doi ani decât soția lui. De Aurora, îl lega pasiunea pentru muzică. În adolescență, au devenit iubiți, dar pentru scurt timp, căci Aurora a trebuit să plece la liceu, iar Săndel nu a putut-o urma întrucât, fiind mai mic decât ea, era încă în școala generală.

Au fost despărțiți 2 ani înainte de a se căsători

Între timp, s-au mai întâlnit pe la cântări și au devenit cuplu oficial când ea avea 19 ani, iar el 17. Au trecut mai bine de un deceniu până au decis să-și unească destinele.

Am crescut împreună ca și frați, însă, după vreo zece ani, când ne-am maturizat și am ajuns la adolescență am devenit și iubiți, dar nu știau nici măcar părinții noștri. Aveam nouă ani când mergeam la ei acasă să fac repetiții. Eu l-am plăcut mai tare, el se uita după alte colege mai dezvoltate, eu eram foarte slăbuță.

A fost o perioadă de doi ani când eu m-am dus la liceu, el încă era în școala generală și nu ne-am mai văzut. Ne mai întâlneam la evenimente. Ne plăceam și ne vedeam pe ascuns, eu aveam 19 ani, el 17 când am devenit un cuplu. Și ne-am căsătorit când eu aveam 30, el 28.

Înainte de a ne căsători, am fost despărțiți doi ani. Eu am hotărât, locuiam deja împreună, dar mi se părea că nu evoluam ca relație, era monotonie.  Și el a fost de acord să luăm o pauză. Și nu l-am mai văzut deloc!”, a povestit Aurora Mihai în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, potrivit Star Popular.

Fratele Andrei, cerut în căsătorie de Aurora

Înainte de a se căsători, timp în care au fost despărțiți și fiecare a mai avut relații, Aurorei i s-a arătat în cărțile de tarot faptul că Săndel îi va deveni soț, dar și că vor avea un copil. I-a fost greu să creadă pentru că nu se mai văzuseră de doi ani, iar legătura dintre ei slăbise, dar în cele din urmă viitorul li s-a arătat exact așa cum arătau cărțile.

N-am crezut în tâmpeniile astea. Am fost în vizită la sora mea, în Spania. La un bar, prietena surorii era la o masă și îi dădea în cărți patroanei. Mi-a propus să-mi dea și mie, n-am vrut inițial. Apoi, știi ce mi-a zis: tu te măriți cu Săndel!

Eu nu-l mai văzusem de doi ani, nu mai știam nimic de el, el avusese și alte relații. Mi-a mai zis că o să am un singur copil cu ochi mari, frumoși. După vreo 5, 6 ani exact asta s-a întâmplat”, a mai spus Aurora Mihai în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Pentru că el amâna momentul de a o cere în căsătorie, Aurora a luat decizia de a face ea acest lucru.


Distribuie