• Home
  • Actualitate
  • Profeția Cutremurătoare Făcută De Baba Vanga Pentru 2024. Semnalele Care Anunță Un Sfârșit Crunt Pentru Omenire

Profeția Cutremurătoare Făcută De Baba Vanga Pentru 2024. Semnalele Care Anunță Un Sfârșit Crunt Pentru Omenire

Previziunile Babei Vanga sunt sumbre pentru anul 2024. Bulgăroaica cunoscută drept „Nostradamus din Balcani” susține că ne așteaptă un an tensionat din punct de vedere economic și cu multe evenimente surprinzătoare pe plan internațional.

Profeția făcută de Baba Vanga nu anunță lucruri bune în ceea ce privește viitorul planetei. Fie că este vorba de apariția extratereștrilor, fie de o criză financiară majoră sau schimbări climatice dure, prezicătoarea nu are vești tocmai bune pentru anul 2024. Bulgăroaica a murit în 1996 și este cunoscută pentru previziunile sale, fiind supranumită „Nostradamus din Balcani”.

Baba Vanga, previziuni tulburătoare pentru anul 2024

Pe numele său real Vangeliya Pandeva Gushterova, Baba Vanga a prezis evenimente dezastruoase, precum atacurile de la 11 septembrie din SUA, dar și pandemia de coronavirus. Nici pentru 2023 veștile nu sunt prea bune. Predicțiile sale avertizează omenirea de noi schimbări majore, printre care dezastre naturale și schimbări climatice devastatoare. Totodată, Europa s-ar putea confrunta cu o criză financiară majoră.

Cu un viitor plin de evenimente neprevăzute și de-a dreptul înspăimântătoare, prezicătoarea anunță că Sfârșitul Lumii va avea loc în anul 5079. Revenind în actualitatea tulbure a zilelor noastre, unguroaica avertizează că în anul 2048 va avea loc coliziunea dintre doi soli artificiali, coliziune ce ar duce la o beznă totală în întreaga lume.

Înainte de a muri, Baba Vanga a vizualizat o invazie a rușilor în Europa în anul 2023, dar și că Rusia, China și India vor forma „un dragon puternic”, care va pune mâna pe omenire: „Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei giganți se vor uni…Oamenii vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, arată previziunile Babei Vanga.

Tot pentru anul 2023, bulgăroaica a prezis un salt major în evoluția medicinei, ziua în care va fi descoperit un tratament împotriva cancerului: „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”.

De asemenea, ea a menționat că 2024 va fi anul în care se va încheia așa cunoscuta „eră petrolieră”. În cazul în care profețiile ei se vor adeveri din acest punct de vedere, se va apela la surse regenerabile de energie, în detrimentul celor tradiționale care poluează foarte mult.


Distribuie