• Home
  • Religie
  • Profetiile parintelui Arsenie Boca despre Romania: „Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci …”

Profetiile parintelui Arsenie Boca despre Romania: „Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci …”

Părintele Arsenie Boca, un teolog, ieromonah și artist plastic cunoscut, a lăsat o moștenire valoroasă de învățăminte care pot influența profund viața celor care le înțeleg și le aplică.

Acest preot-călugăr a emis, de-a lungul timpului, numeroase profeții cu privire la atât prezentul, cât și viitorul țării noastre, România.

Locul de veci al părintelui Arsenie Boca, fostul stareț al Mănăstirii Prislop, este o destinație de pelerinaj vizitată anual de zeci de mii de credincioși. Aceștia vin să își exprime rugăciunile și speranțele lor, având încredere în puterea divină.

Chiar după trecerea sa în neființă, Părintele Arsenie Boca este privit ca sfânt de către mulți credincioși, datorită contribuției sale semnificative la ortodoxie.

Pe parcursul vieții sale, ieromonahul a rostit mai multe profeții, unele referitoare la prezent, altele la viitorul care se apropie.

Câteva dintre aceste profeții s-au deja împlinit, în timp ce altele sunt așteptate să se concretizeze în viitorul apropiat.

“Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului.”

“Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…”

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, spune una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca.

Alte profeții ale părintelui Arsenie Boca

În viitor, România se va confrunta cu o emigrație semnificativă, conform unei profeții a unui părinte. De fapt, acest fenomen are loc deja, având în vedere numărul mare de români care au emigrat în străinătate. Pentru unii dintre aceștia, perspectiva de a se întoarce în țară nu mai este o opțiune.

Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai spus Părintele Arsenie Boca.

Mai mult decât atât, în relatările Surorii Septimia Maniș din cartea „Noi mărturisiri despre părintele Arsenie Boca”, se arată că duhovnicul văzuse dinainte că românii vor fi împovărați de impozite.


Distribuie