• Home
  • Actualitate
  • Raluca a murit la 35 de ani după câteva operații de înfrumusețare

Raluca a murit la 35 de ani după câteva operații de înfrumusețare

O dramă cutremurătoare a lovit o familie din Brăila, după ce Raluca Ciupitu, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit sfârșitul în Turcia în urma a patru intervenții estetice efectuate în aceeași zi. Femeia plătise suma considerabilă de 8.000 de euro, având speranța că va obține rezultatele visate. Cu toate acestea, operațiile au luat o turnură tragică, culminând cu decesul său în circumstanțe neclare.

Potrivit soțului său, Petre Ciupitu, tragedia a avut loc acum un an, dar suferința lor continuă, accentuată de acuzațiile de omor care i-au fost aduse bărbatului în acele momente cumplite.

Raluca Ciupitu a suferit patru operații chirurgicale
Raluca Ciupitu s-a supus la patru proceduri estetice majore în aceeași zi: rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie. Cu toate că medicii nu i-au efectuat toate analizele necesare, femeia a ales să intre în sala de operații. Operațiile, care trebuiau să dureze inițial 4-5 ore, s-au întins pe o perioadă de 9 ore.

Din păcate, după operație, starea sănătății ei a scăzut rapid. Petre Ciupitu relatează că, la scurt timp după ce au ajuns la hotelul unde erau cazați, Raluca a leșinat și, în cele din urmă, a încetat să mai respire. Încercările disperate ale soțului de a o readuce la viață au fost zadarnice, iar drama a atins un punct culminant atunci când, după apelul la ambulanță, polițiștii au sosit și l-au acuzat pe Petre Ciupitu de omor.

„De la 4-5 ore, cât mi-au spus la început, operația a durat 9 ore. Când am mers după aceea în salon împreună cu fiica mea, vreo două ore Raluca nu a fost conștientă. Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin.

Dimineață a venit o asistentă să îi ia sânge și am văzut că doamna respectivă era panicată. (…) Am plecat cu ea din salon, iar pe holul spitalului i s-a făcut rău, a căzut și s-a făcut neagră. Au venit asistentele, i-au făcut ceva, cică făcuse o cădere de calciu. Și-a revenit un pic, dar mă gândeam ce fac dacă pățesc la fel cu ea la hotel. Am dus-o la hotel cu mașina mea, nu cu ambulanța.

Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a declarat Petrea Ciupitu, soțul tinerei.

Fiica Ralucăi a încercat să se sinucidă
Într-un moment de haos și disperare, fiica lor în vârstă de 16 ani s-a confruntat cu impactul tragic și a amenințat că se aruncă de la balcon. Cu toate acestea, după investigații ulterioare și depunerea unei plângeri, soțul a fost eliberat de acuzațiile de omor.

„A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a completat bărbatul.

Tragedia acestei familii din Brăila ridică întrebări cu privire la standardele medicale și la siguranța pacienților în clinici estetice din străinătate. Ancheta în acest caz urmează să dezvăluie detalii suplimentare despre circumstanțele care au dus la pierderea prematură a vieții Ralucăi Ciupitu și la acuzațiile de omor aduse soțului ei.


Distribuie