• Home
  • Actualitate
  • Raluca Bădulescu, Ținută De 10.000 De Euro La Un Eveniment Monden. Ce Avea Vedeta În Geantă

Raluca Bădulescu, Ținută De 10.000 De Euro La Un Eveniment Monden. Ce Avea Vedeta În Geantă

Raluca Bădulescu a apărut într-o ținută senzațională, de 10.000 de euro, la un eveniment monden de la Palatul Parlamentului. Vedeta a atras toate privirile cu piesele vestimentare dar și accesoriile pe care le-a etalat. Astfel, piesa de rezistență a Ralucăi Bădulescu a fost o geantă de lux, în ediție limitată.

Face ce face și reușește să impresioneze și atunci când nu apare la „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, a electrizat audiența la gala Elle Style Awards. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută cu care a atras toate privirile. Piesele vestimentare pe care le-a purtat au fost accesorizate cu o geantă în ediție limitată de 7.000 euro.

Raluca Bădulescu, ținută de 10.000 de euro la un eveniment monden

Raluca Bădulescu a apărut la Palatul Parlamentului într-o ținută cu care nu a lăsat pe nimeni indiferent. Diva a purtat un sacou, un body seducător, ciorapi plasă și cizme până la genunchi. La gât, vedeta Kanal D a etalat un frumos colier din pietre.

„La an nou, obiceiuri noi. Știți că, de obicei, obișnuiam să am în geantă dulciuri, ciocolată. Iată că acum, cu așa geantă unicat, care se ridică la nivelul miilor de Euro, nu puteam să am altceva în ea decât un parfum prețios, de care sunt pur și simplu îndrăgostită”, a mărturisit Raluca Bădulescu, pentru Unica.ro.

La capitolul accesorii, ea a etalată o geantă Chanel, care costă 7000 de euro.

„E ceva rarisim, ediție limitată”, susține vedeta.

Și parfumul cu care a captat audiența este unul special. La un astfel de eveniment cu ștaif, Raluca a lăsat în urmă o mireasmă greu de concurat, pentru că este vorba de parfumul AUM Possessed, care se vinde cu 700-800 de euro.

Ce spune Raluca Bădulescu despre stilul care o definește

În garderoba Ralucăi Bădulescu se găsesc piese vestimentare scumpe, care o pun în valoare, dar și ținute la îndemâna oricui. Stilul ei este însă unic. Ba mai mult, de când a reușit să devină victorioasă în lupta cu kilogramele și să arate ca un manechin, fie că poartă o rochie scurtă sau o fustă, reușește să întoarcă priviri.

„Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice și a modului în care mă simt în pielea mea. Îmi place să port ținute feminine, sofisticate, dar mereu cu o notă de inovație și nonconformism. Așa cum am obișnuit publicul”, a precizat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a apărut într-o ținută senzațională, de 10.000 de euro, la un eveniment monden de la Palatul Parlamentului. Vedeta a atras toate privirile cu piesele vestimentare dar și accesoriile pe care le-a etalat. Astfel, piesa de rezistență a Ralucăi Bădulescu a fost o geantă de lux, în ediție limitată.

Face ce face și reușește să impresioneze și atunci când nu apare la „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, a electrizat audiența la gala Elle Style Awards. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută cu care a atras toate privirile. Piesele vestimentare pe care le-a purtat au fost accesorizate cu o geantă în ediție limitată de 7.000 euro.


Distribuie