• Home
  • Actualitate
  • Rareș Prisăcariu, Câștigătorul Românii au Talent: Mă Descurc!

Rareș Prisăcariu, Câștigătorul Românii au Talent: Mă Descurc!

Rareș Prisăcariu a cucerit publicul de acasă după ce a câștigat Românii au Talent, în sezonul cu numărul 13. Micuțul este un munte de talent și a demonstrat că acest lucru pe scena emisiunii de la Pro TV. De curând, a povestit cum a evoluat viața sa în ultimul an.

Rareș Prisăcariu a uimit telespectatorii și juriul Românii au Talent cu talentul său și capacitatea impresionantă de a reține și de a recita diferite poezii, proză și chiar monologuri. Micuțul câștigător iubește lectura. Astfel, până acum, a reușit să citească peste 200 de cărți. Mai mult decât atât, are și un vis, iar pentru a-l realiza a început deja să muncească.

Ce face Rareș Prisăcariu, la un an după ce a câștigat Românii au Talent

Emisiunea Românii au Talent a reușit să îi schimbe viața lui Rareș Prisăcariu. Între timp, micuțul s-a mutat din Botoșani pentru un nou început. Nu a fost deloc ușor, însă acum locuiește la București și deja a început să facă pași mici spre visul său. Își dorește o carieră strălucitoare, așa că nu stă degeaba.

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani.

A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, a spus Rareș în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Așa cum spuneam, Rareș Prisăcariu are un vis… acela de a deveni actor într-o bună zi. Așadar, a început încă de pe acum să pună bazele acestei meserii. Studiază la Academia de Teatru și Film, acolo unde învață lucruri importante despre domeniul actoriei. Câștigătorul sezonului 13 al emisiunii Românii au Talent muncește din greu pentru pasiunea lui și abia așteaptă să primească primul său rol.

„La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra.

În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mai povestit Rareș Prisăcariu


Distribuie