• Home
  • Actualitate
  • Răsturnare totală de situaţie în cazul Elodia-Cioacă! Mama Elodiei a recunoscut totul

Răsturnare totală de situaţie în cazul Elodia-Cioacă! Mama Elodiei a recunoscut totul

Este o informație de ultim moment despre Elodia, avocata ucisă de soțul ei în urmă cu 16 ani. Mama ei, Emilia Ghinescu, a făcut mai multe dezvăluiri despre nepotul ei, în vârstă de 18 ani.

Au ieșit la iveală noi informații despre Elodia. Mama avocatei, Emilia Ghinescu, a spus că nepotul ei seamănă izbitor, din punct de vedere fizic, cu regretata lui mamă. Totodată, aceasta a mai spus și că îi duce dorul, deoarece nu l-a mai văzut de aproximativ 11 ani.

Acesta refuză să-și vadă bunica, dar și unchiul, pe fratele Elodiei, absolvent de Teologie.

Răsturnare totală de situaţie în cazul Elodia-Cioacă! Decizia neaşteptată luată de fiul celor doi

„Nu l-am mai văzut de foarte mulți ani, când era mic mai mergeam cu daruri, băteam la poartă, îi duceam haine și dulciuri. Noi l-am mai căutat, dar el a refuzat să ne vadă, este supărat pe noi că l-am trimis pe Cristian Cioacă, pe tatăl lui, la închisoare, după dispariția Elodiei.

Am însă bucuria că fiul Elodiei are, încă de bebeluș, privirea și zâmbetul ei, îi seamănă leit fiicei mele, nu are nicio treabă cu Cioacă. Este exact ca ea. L-am recunoscut și acum, mare, în pozele de pe Internet, chiar dacă avea ochii acoperiți”, a declarat Emilia Ghinescu.

De asemenea, aceasta a spus și că nepotul ei și-a schimbat numele de familie, la cerere. Potrivit Emiliei Ghinescu, Patrick ar fi fost învățat să îi urască de familia unde locuiește.

„A fost învățat să ne urască, de familia unde locuiește, de sora lui Cristian Cioacă. De altfel, am înțeles de la avocată, că Patrick a dorit schimbarea numelui de familie, din Cioacă în Ene, numele de familie al surorii fostului meu ginere.

Cioacă ar fi fost pentru el un nume greu de dus, după ceea ce s-a întâmplat, copilul vrea să-și facă viitorul lui, n-are dragul de el nicio vină. Și așa mulți îi vor reproșa, în viitor. Nu știu dacă și-a revăzut tatăl, după ce a fost eliberat din închisoare, nu știu ce relație au”, a mai spus femeia pentru Playtech.

Emilia Ghinescu a vorbit și despre Cristian Cioacă

Aceasta a fost întrebată și unde s-ar putea angaja Cristian Cioacă. Amintim că acesta are să-i despăgubească cu 380.000 de euro, pentru uciderea Elodiei. Totuși, femeia spune că habar nu are unde locuiește Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare.

Mai mult, fostul polițist nu ar fi dat niciun semn după ce a fost eliberat din închisoare. Potrivit celor spuse de Emilia Ghinescu, acesta nu a plătit niciun ban până în momentul de față. Mama Elodiei a amintit și că are să îi dea ei și fiului ei 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro.

„În primul rând, nici nu știu unde este, unde locuiește, după ce a fost eliberat din închisoare. Nu ne-a căutat nimeni din familia lui. Nu știu ce meserie ar putea avea, era polițist, nu mai poate fi, nu mai are cum. S-ar putea să-l bage vreo cunoștință, la vreun birou, ceva.

Oricum, eu cât voi trăi voi aștepta să-mi dea banii, nu-l las. Are să ne dea, mie și fiului meu, 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro. N-a plătit nimic până acum”, a răspuns Emilia Ghinescu.


Distribuie