• Home
  • Actualitate
  • Rezultatele autopsiei în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Care este cauza decesului

Rezultatele autopsiei în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Care este cauza decesului

Cu privire la investigația în cazul morții afaceristului Adrian Kreiner din Sibiu, rezultatele autopsiei au confirmat cauza decesului.

În noaptea de duminică, trei indivizi mascați și înarmați au intrat în casa lui Kreiner, un bărbat de 50 de ani, și l-au atacat brutal. După ce l-au legat și acoperit inițial cu o pernă, victima a luptat, dar agresorii nu au cedat.

După autopsie, s-a constatat că Adrian Kreiner a intrat în stop cardiac din cauza asfixierii.

Cu toate eforturile echipei de ambulanță, el nu a mai putut fi salvat și a fost menținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

”Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris, marți seara, pe Facebook, partenera victimei.

Investigatorii susțin că cei trei agresori, cu cagule pe fețe și înarmați, au pătruns în casa victimei printr-o fereastră după ce au dezactivat sistemul de alarmă și camerele video exterioare.

Ceea ce a surprins pe toată lumea este că nu au furat bani din locuință, ci doar obiecte de valoare.

”Până la acest moment se estimează că ceasurile furate ar valora peste 200.000 de euro”, a declarat procurorul Mihaela Ruginosu,

De asemenea, s-a descoperit o casă nelocuită în apropiere, unde se presupune că agresorii ar fi stat ascunși câteva zile înainte de atac, studiind comportamentul și obiceiurile familiei lui Adrian Kreiner.

În acest moment, cei trei hoți care l-au tâlhărit şi bătut în propria casă sunt urmăriți pentru “omor calificat în formă continuată” şi “tâlhărie calificată“.


Distribuie