• Home
  • Actualitate
  • ROMANIA Divorțul momentului în România! Vestea venită de la Gabriela Cristea: Când simți că lucrurile nu mai merg…

ROMANIA Divorțul momentului în România! Vestea venită de la Gabriela Cristea: Când simți că lucrurile nu mai merg…

Lumea showbiz-ului din România a fost șocată de ultimul anunț de divorț.

Deea și Dinu Maxer au decis că nu mai pot continua împreună, așa că vor divorța. Gabriela Cristea, care este prietenă cu amândoi, a avut o primă reacție în acest sens. Ce a spus prezentatoarea TV?

Gabriela Cristea a reacționat după ce Deea și Dinu Maxer au anunțat că vor pune capăt căsniciei de 18 ani pe care o au. Prezentatoarea TV, care este prietenă cu cei doi, a venit cu o primă reacție.

Vedeta a spus că a fost surprinsă de decizia celor doi, dar subliniază că cei doi au ajuns la un consens și la o înțelegere, referindu-se la faptul că amândoi au avut un mesaj identic pe rețelele de socializare atunci când și-au anunțat divorțul.

„Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa.

Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea.

Deea și Dinu Maxer au ajuns la ultima soluție pentru a se înțelege

Gabriela Cristea a mai spus pentru spynews.ro că îi pare rău că cei doi vor divorța, dar spune că este sigură că ei au încercat tot ce se putea încerca pentru a se înțelege.

În plus, vedeta le-a urat baftă pe drumurile pe care o vor lua de acum încolo, precizând că speră ca fiecare să își găsească menirea.

”Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă.

Le doresc baftă multă amândurora și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa anterior citată.


Distribuie