• Home
  • Actualitate
  • Romanița Iovan a numit cele două alimente care o ajută să arate superb la 60 de ani: ”Așa nu te îngrași!”

Romanița Iovan a numit cele două alimente care o ajută să arate superb la 60 de ani: ”Așa nu te îngrași!”

Romanița Iovan, dezvăluiri sincere în podcastul lui Cătălin Măruță. Creatoarea de modă a intrat în multe detalii personale, cu ocazia acestui interviu.

Ea a abordat subiecte delicate din viața ei, cum ar fi mediatizatul incident cu hoțul din Primăverii, relația cu Irinel Columbeanu, dar și trucurile sale de frumusețe. Căci Romanița Iovan arată perfect la 60 de ani.

Creatoarea de modă afișează o formă de invidiat. Și a fost de acord să-și dezvăluie secretele de frumusețe. Mai mult, ține și post în această perioadă.

„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceea de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a mărturisit Romanița Iovan la podcastul lui Cătălin Măruță.

Romanița a făcut referire și la episodul șocant pe care l-a trăit alături de fostul soț, răposatul Adrian Iovan.

Vedeta a povestit că ea a fost cea care a sesizat prezența hoțului și speriată și-a trezit imediat și soțul. Cu dorința de a își proteja partenera însărcinată, răposatul Adrian Iovan a luat urma hoțului și a încercat să îl facă să plece, iar pentru a îl speria și-a luat și pușca. Însă, în vâltoarea momentului, un accident tragic a avut loc.

Întâmplarea nefericită a ținut prima pagină a ziarelor la vremea aceea.

Pilotul Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe cel care venise la furat. După jumătate de an, autoritățile au decis că în cazul lui Adrian Iovan a fost vorba de legitimă apărare.

Deși au trecut aproape 20 de ani de la noaptea fatidică, Romanița Iovan încă nu a uitat ce s-a întâmplat și își amintește cu lux de amănunte totul.

Pierderea sarcinii și întâmplarea a pus enorm de multă presiune pe cuplul lor. Acum, creatoarea de modă cinstește amintirea bărbatului cu care are un fiu minunat, pe Albert, ce a moștenit pasiunea tatălui pentru pilotaj. Vedeta creează în continuare haine de lux, dar îi face și galerie fiului său, pe circuitele competițiilor auto, în paralel cu susținerea pe care i-o arată la prima lui colecție de outwear.


Distribuie