• Home
  • Actualitate
  • Salman Khan, doritul burlac din India, acuzat de căsătorie secretă

Salman Khan, doritul burlac din India, acuzat de căsătorie secretă

Un avocat din India a provocat un val de controverse și speculații în urma unui mesaj postat pe contul său de Twitter. Vibhor Anand susține că superstarul indian Salman Khan ar fi căsătorit cu o femeie numită Noor și ar avea împreună doi copii: Ayesha, în vârstă de 17 ani, și Razzak, în vârstă de 13 ani. Potrivit avocatului, familia lui Salman Khan ar locui în Dubai.

Cotidianul EkNumberNews a preluat informația aruncată pe Twitter de avocat, dar nu a reușit să obțină o confirmare oficială pentru această poveste. Cu toate acestea, avocatul nu s-a ferit să-l eticheteze pe Salman Khan, cel mai dorit burlac din India, și chiar i-a adresat o întrebare directă: “Am dreptate, Salman?”.

Această informație șocantă a stârnit interesul presei și al fanilor superstarului indian, iar mulți așteaptă cu nerăbdare un răspuns din partea acestuia. Până în prezent, Salman Khan nu a comentat public aceste acuzații.

Iulia Vântur, iubita româncă a lui Salman Khan, respinge zvonurile despre o căsătorie iminentă

În contextul acestor dezvăluiri senzaționale despre Salman Khan, s-a discutat și despre relația acestuia cu iubita sa, Iulia Vântur. Cei doi formează un cuplu de mulți ani, iar în ultima perioadă au apărut tot mai multe speculații despre o căsătorie iminentă.

Cu toate acestea, Iulia Vântur a negat zvonurile și a declarat că nu are planuri de căsătorie în viitorul apropiat. Ea a explicat că experiența sa în India i-a schimbat perspectiva asupra căsătoriei și că acum nu mai este sigură dacă își dorește să se căsătorească. Iulia a subliniat că a descoperit o cultură diferită și s-a descoperit pe sine mai mult, ceea ce a dus la o reconsiderare a priorităților sale.

Cu toate acestea, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan pare să fie una solidă, iar cei doi au fost văzuți împreună în mai multe ocazii publice. Cu toate acestea, fanii vor rămâne cu întrebări cu privire la viitorul cuplului și la posibilitatea unei căsătorii.

Speculații și așteptări în lumea showbiz-ului indian

Dezvăluirile avocatului Vibhor Anand au declanșat speculații și așteptări în lumea showbiz-ului indian. Această informație șocantă despre căsătoria și copiii lui Salman Khan a stârnit interesul publicului și a alimentat discuțiile în presă și pe rețelele de socializare.

Mulți așteaptă un răspuns oficial din partea lui Salman Khan și a echipei sale, iar această poveste continuă să fie una dintre cele mai discutate subiecte în India în prezent.

În concluzie, dezvăluirile avocatului Vibhor Anand cu privire la căsătoria și copiii lui Salman Khan au provocat un val de controverse și speculații în India. Cu toate acestea, informația nu a fost încă confirmată oficial, iar fanii superstarului indian rămân cu multe întrebări. În același timp, iubita lui Salman Khan, Iulia Vântur, a negat zvonurile despre o căsătorie iminentă, explicând că experiența sa în India a schimbat perspectiva sa asupra căsătoriei. Așadar, această poveste continuă să atragă atenția și să alimenteze discuțiile în presă și în rândul publicului indian.


Distribuie