• Home
  • Actualitate
  • SAVETA BOGDAN A APĂRUT ÎNTR-O SUPER RECLAMĂ ÎN AMERICA. A FOST RECOMANDATĂ DE GINERELE EI

SAVETA BOGDAN A APĂRUT ÎNTR-O SUPER RECLAMĂ ÎN AMERICA. A FOST RECOMANDATĂ DE GINERELE EI

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a ajuns celebră și peste Ocean după ce a apărut într-o super reclamă în America.

Artista susține că a fost recomandată de ginerele ei, care este manager la o companie producătoare de mașini de spălat. Totodată, Saveta Bogdan se confruntă cu o problemă, după ce numele ei a fost folosit pentru promovarea unor medicamente.

Saveta Bogdan are o carieră de invidiat care durează de zeci de ani, iar carisma și sinceritatea sa au făcut-o să fie și mai iubită de public.

Interpreta de muzică populară nu-și impune nicio limită, iar acest lucru a făcut-o celebră chiar și peste Ocean. Astfel, artista le-a dat peste nas tuturor colegelor de breaslă care au criticat-o de-a lungul anilor.

Saveta Bogdan a apărut într-o super reclamă în America

Artista călătorește des în Statele Unite ale Americii, acolo unde fiica ei este stabilită și căsătorită de mai bine de 15 ani. Aceasta îmbină utilul cu plăcutul și în vizitele făcute la fiica sa, iar cântăreața i-a încântat și pe americani cu glasul său, ajungând să aibă o stea pe Aleea Celebrităților.

Recent, Saveta Bogdan a povestit cum a ajuns să fie actriță într-o reclamă americană. Aceasta a primit cu bucurie oferta de a participa într-un spot publicitar la mașini de spălat, la compania unde ginerele său are funcția de manager.

Din respect pentru acesta, artista nu a avut pretenții financiare, fiind oricum foarte mândră de reușita sa.

„Reclama a fost pentru statul Wisconsin și alte două state. Ginerele meu mi-a propus dacă vreau să fac o reclamă, a vorbit cu șefii lui despre mine, m-au plăcut și au fost încântați de idee. Am înteles că s-au vândut foarte bine mașinili de spălat după ce am făct reclama. Aveau buget pentru reclamă, însă din respect pentru ginerele meu, nu am vrut să iau nimic.

După filmare, ginerele m-a invitat la un restaurant frumos, împreună cu fiica mea, am petrecut foarte bine acolo. Am sărbatorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie, mi-a oferit și un mare buchet de flori”, a declarat Saveta Bogdan.

Numele artistei, folosit ilegal la o reclamă la medicamente

Dincolo de încântarea pe care i-a produs-o apariția în spotul publicitar din America, cântăreața are și motive de supărare.

Și aceasta după ce numele ei a fost folosit, fără acordul ei, pentru o reclamă la medicamente. Artista vrea să își anunțe fanii că este perfect sănătoasă și spune că a luat deja legătura cu avocații ei pentru a face demersurile necesare.

„Am apărut într-o reclama în România, total neadevărată. S-au folosit de imaginea mea pentru a face reclamă la un medicament.

Eu sunt perfect sănătoasă! Îi rog pe oameni să nu creadă nimic. Am vorbit cu avocații mei și au luat deja măsuri. Nu vreau să induc oamenii în eroare, iar dacă aveam o problemă de sănătate aș fi vorbit eu despre aceasta”, a mai declarat Saveta Bogdan.


Distribuie