• Home
  • Actualitate
  • Saveta Bogdan a avut probleme când s-a rătăcit în America. Ce a pățit când a cerut ajutorul unei localnice

Saveta Bogdan a avut probleme când s-a rătăcit în America. Ce a pățit când a cerut ajutorul unei localnice

Saveta Bogdan a povestit cu ce problemă s-a confruntat când s-a rătăcit în America și nu mai nimerea strada pe care locuiește fiica sa. Artista a cerut ajutorul unei localnice, însă aceasta s-a speriat și a început să țipe, spunâns că va chema poliția. Însă, chiar dacă nu s-ar putea adapta traiului de peste Ocean, Saveta Bogdan merge în fiecare an la fiica ei.

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan este nerăbdătoare să-și vadă din nou fiica, obicei pe care îl are în fiecare an. Artista urmează ca pe 15 iunie să plece din nou în SUA, acolo unde locuiește Cătălina, fata ei. Interpreta a mai spus că imediat ce va ajunge în SUA va intra în grădină pentru a-i planta fiicei legume.

Ce a pățit Saveta Bogdan când s-a rătăcit în America

Ca în fiecare an, cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan pleacă în America, acolo unde are și concerte, dar se bucură și de reîntâlnirea cu fata ei și cu familia acesteia. Lucrurile sunt însă departe de a fi roz pe „tărâmul făgăduinței”.

Artista a povestit recent o întâmplare care putea să se sfârșească rău, pentru că a fost la un pas de a ajunge la poliție, după ce a cerut ajutorul unei persoane pe stradă. Cu toate că an de an merge în America și stă câteva luni acolo, Saveta Bogdan spune că nu se poate adapta în niciun fel traiului acolo și că nici nu-i place. Clima este una bună, însă oamenii sunt total diferiți față de români, spune ea.

Artista în vârstă de 78 de ani spune că lumea e foarte ocupată și nimeni nu ar ridica un deget pentru a-i ajuta pe ceilalți. Chiar a povestit o întâmplare când a cerut ajutorul unei femei, după ce nu mai nimerea strada pe care locuia, iar aceasta a început să țipe și să spună că va chema poliția.

„Acum ceva timp, când m-am dus, am greșit o stradă și nu mai țineam minte și am rugat o doamnă să mă ajute și a început să strige să vină poliția. Eu i-am zis că nu poliție, că am o problemă, am uitat strada, sunt din România. Când a auzit de România zici că i-am dat cu ceva în cap, mai rău m-a băgat la fund. A început să țipe. Mi-a fost teamă că cheamă poliția. Acolo nu poți să deranjezi oamenii așa, ei nu suportă. Unii sunt foarte calmi și nu vor să se streseze deloc”, a spus Saveta Bogdan.

Nu vrea să se mute definitiv în SUA

Fiica ei, Cătălina, îi spune mereu că ar fi mai bine să se mute lângă ea, în America, căci are de toate acolo și poate să stea liniștită acum, la bătrânețe, însă Saveta Bogdan exclude din start această variantă.

Artista spune că în România o cunosc oamenii, aici e iubită, aici e oprită pe stradă pentru a face poze cu fanii, pe când în America e un nimeni.

„Cătălina mă cheamă în continuu. Zice că hai nu mai sta în frigul ăla acolo. Eu nu vreau. Aici e țara unde mă cunosc oamenii, unde e publicul meu drag, unde mă opresc oamenii să facem poze. În America îmi zice cineva de poze?

Mă duc la piață, lumea strigă după mine. Am observat că și tinerii vin la mine să facem poză, sunt foarte iubită, nu am ce să caut în America”, a mai zis ea.

Totodată, cântăreața recunoaște că nu i-ar fi deloc rău în SUA, căci în casa fiicei sale are camera ei, are lucrurile pe care ea și le-a dorit, însă nu e obișnuită să stea acolo mai mult de 2-3 luni pe an.


Distribuie