• Home
  • Actualitate
  • Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”

Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”

Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”

Saveta Bogdan este tare mândră de fiica ei, Cătălina, care de 15 ani este căsătorită cu un cetățean american și locuiește alături de el, în SUA. Cei doi și-au aniversat căsnicia, iar bărbatul i-a făcut un cadou inedit partenerei sale.

Vedeta a povestit totul, spunând ce părere are cu privire la surpriza pe care ginerele său i-a pregătit-o Cătălinei. Cei doi au mers într-o croazieră spre Miami, acolo unde bărbatul i-a oferit un inel cu diamante foarte scump. Cântăreața a fost impresionată de gestul ginerului ei, mărturisind că acesta a cheltuit o avere pe bijuterie.

Chiar dacă s-a declarat plăcut surprinsă de gestul făcut de ginere, interpreta de muzică populară nu a putut să nu facă o legătură între surpriza acestuia și cadoul pe care ea i l-a dăruit Cătălinei. Saveta Bogdan a precut pe numele fiicei sale apartamentul în care artista locuiește și, crede ea, ginerele său a decis să îi facă o surpriză la fel de frumoasă și scumpă.

„Apartamentul în care locuiesc l-am trecut pe numele fiicei mele, probabil ginerele meu a rămas foarte impresionat de poziția locuinței, de faptul că am un apartament mare și probabil a vrut să compenseze darul pe care eu l-am făcut fiicei mele, astfel i-a dăruit acest inel. La bătrânețe se vor muta aici în România. Le-am pus condiția să nu vândă niciodată casa mea”, a mai povestit artista.

De când fata sa s-a stabilit în America, Saveta Bogdan a mers periodic în vizită, iar în ultima perioadă a circulat zvonul potrivit căruia artista ar lua în calcul să se mute definitiv acolo. Interpreta a infirmat aceste informații, declarând că nu are de gând să părăsească vreodată România.

„Nici nu se pune problema! Astea sunt minciuni, nu părăsesc eu România. Este țara mea, aici mă simt cel mai bine. Au venit și copii, se simte bine, vor mai venit și la anul. Eu nici nu știu dacă mă mai duc la ei pentru că este drumul lung, te omoară drumul”, a mai spus aceasta.


Distribuie