• Home
  • Actualitate
  • Scandal și acuzații dure la adresa Pro TV, după ce Andrei Ciobanu a fost salvat de Domnul Dan de la eliminarea din Survivor All Stars

Scandal și acuzații dure la adresa Pro TV, după ce Andrei Ciobanu a fost salvat de Domnul Dan de la eliminarea din Survivor All Stars

Situație controversată și unică în istoria Survivor! Andrei Ciobanu a fost eliminat joi seara, dar a fost salvat de Domnul Dan și întors din drum. Concurentul nu a mers în echipa lui, ci in tribul Războinicilor. Decizia producătorilor de la Pro TV a stârnit revoltă în rândul telespectatorilor.

Ediția Survivor All Stars difuzată joi seara, 4 aprilie, a fost una plină de surprize. Înainte de consiliul tribal, Daniel Pavel i-a anunțat pe telespectatori că va avea loc o revenire spectaculoasă. El a precizat că un nume cu încărcătură emoțională se va întoarce în competiție. Ei bine, acesta a fost Andrei Ciobanu, cel care a fost învins în duelul eliminatoriu de către Ana Pal.

Domnul Dan i-a mai dat o șansă lui Andrei Ciobanu la Survivor All Stars

Andrei Ciobanu și Ana Pal au concurat în duelul eliminatoriu și fiecare a luptat din greu pentru a rămâne la Survivor All Stars. Bărbatul a pierdut în fața colegei sale, motiv pentru care trebuia să părăsească Republica Dominicană. Însă, a avut parte de o surpriză. Daniel Pavel l-a anunțat că mai primește o șansă și rămâne în competiție.

„Andrei, în spate se află o barcă. Vreau să îți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu.”, a spus Domnul Dan.

În acel moment, Andrei Ciobanu a izbucnit în lacrimi de fericire și emoție că a mai primit o nouă șansă. ”Wow”, a fost singurul cuvânt pe care a putut să îl spună concurentul Survivor.

„Este șansa supremă, o meriți și te vei întoarce în Survivor All Stars. Le-am spus celor de acasă că se va întâmpla asta înainte de consiliu. Nu știam cine, dar cel care urma să piardă, urma să primească această torță. Este vorba, evident, de a câștiga o nouă șansă.”, a mai spus Daniel Pavel.

Acuzații dure la adresa Pro TV, după ce Andrei Ciobanu a fost salvat

Decizia anunțată de Domnul Dan a fost unică în istoria emisiunii. Astfel, fanii Survivor România au fost surprinși atunci când au auzit discursul prezentatorului TV. În plus, mulți dintre telespectatori s-au arătat nemulțumiți și au adus acuzații grave la adresa Pro TV. Iată câteva dintre comentariile lăsate pe pagina oficială a show-ului!

– „Nu e corect pentru ceilalți care chiar au plecat, îl favorizează

– „Urât, a pierdut duelul. PA!”

– „Ce porcărie!”

– „Parcă nu au favorizat destul Războinicii, le mai readuce un coechipier, să fie și mai mulți!”

– „Ce teatru ieftin”

– „Pro TV-ul joacă murdar”

– „Nu a fost corect”

– „Ce reguli proaste”

– „Absolut penibil”


Distribuie