• Home
  • Actualitate
  • Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei escaladează: amenințări cu divorțul și șantajul cu imagini intime

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei escaladează: amenințări cu divorțul și șantajul cu imagini intime

Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă, sunt implicați într-un scandal conjugal care pare să nu se liniștească. Aceasta a amenințat-o pe senatoare că va cere divorț și îi va lua numele, însă răspunsul acesteia nu s-a lăsat mult așteptat.

Diana Șoșoacă a venit cu o replică agresivă, menționând că un divorț poate dura și 7 ani, la fel cât a durat și căsătoria lor, iar în ceea ce privește posibilele acuzații, a făcut referire la faptul că planifică să-l târască în instanță pentru mai mult timp. De asemenea, a sugestionat că Silvestru ar putea rămâne și fără hainele de pe el, pentru „mizeriile pe care le face”.

Conflictul dintre cei doi soți a luat o turnură publică și mai intensă, cu acuzații de infidelitate și amenințări de publicare a unor imagini intime în cazul în care Diana nu își va da demisia din funcția de senator. În replică, Silvestru a sugerat că aceste acțiuni ar putea veni din partea unui presupus amant al soției sale.

Diana Șoșoacă a dezvăluit că a depus plângere penală împotriva individului care a amenințat-o, menționând că primește presiuni și amenințări zilnice din partea unor persoane care au deținut conducerea în diverse regiuni. Aceasta a subliniat că drumul său este înainte și că nu se va lăsa intimidată de astfel de acțiuni.


Distribuie