Scandalul Eva Maruta ia proportii incredibile

Eva Maruta, copila in varsta de 8 ani a cuplului Andra – Catalin Maruta, a devenit protagonista in cel mai recent film lansat pe piata la inceputul anului 2024 si care deja se afla in topul incasarilor din cinematografele romanesti. Pelicula intitulata „Tati Part-Time” ii aduce pe ecran pe Eva Maruta si actorul Alex Bogdan.

Aceasta comedie a fost regizata de BRomania (Matei Dima) si Letitia Rosculet. Lansarea productiei a avut loc in toate cinematografele din tara la inceputul anului, pe data de 2 ianuarie, si exploreaza dinamica relatiei dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de actiune”, „Mangalita”, „Mondenii”), si fiica adoptiva a acestuia, Maya, jucata de Eva Maruta.

Comedia in care Alex Bogdan si Eva Maruta au rolurile principale a atras deja peste 144.000 de spectatori in salile de cinema din intreaga tara, conform informatiilor de pe cinemagia.ro, situandu-se in fruntea box-office-ului romanesc.

Din nefericire, micuta Eva a devenit subiectul unor critici virulente pe platformele de socializare, determinand reactii din partea parintilor sai, Catalin Maruta si Andra.

„Da, recunosc ca atunci cand am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil parintii ma inteleg”, a scris Andra la o postare a lui Catalin.

Mara Banica a reactionat dur in acest caz, luandu-i apararea Evei Maruta.

„Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin.Alan Kim. Sunny Pawar.Tom Holland.Anna Paquin.

Sunt doar cateva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie in industrie prin niste roluri memorabile. Publicul i a adulat, i a iubit, America a fost mandra de ei.

Generatia mea l a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Ciresarii, pe Maria, pe Mirabela..

Generatia de tiktokeri de azi da de pamant cu Eva Maruta pentru ca e fiica lui Catalin si a Andrei. Nu mai conteaza cat talent zace in puiul asta de om. Uneori mi e rusine ca s romanca, am devenit un popor in care daca nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi sa o omoram cumva”, a scris Mara Banica pe Facebook.


Distribuie