• Home
  • Actualitate
  • Scandaluri în lanț pentru Kate Middleton: Amantă presupusă, încălcări ale confidențialității medicale și acuzații de manipulare a imaginii

Scandaluri în lanț pentru Kate Middleton: Amantă presupusă, încălcări ale confidențialității medicale și acuzații de manipulare a imaginii

Scandalurile continuă să apară în jurul Prințesei Kate Middleton. După operația recentă suferită la abdomen, soția Prințului William nu doar că a fost pusă în situația de a lupta cu zvonurile privind presupusul amor ilicit al soțului ei cu marchiza Rose Hanbury, dar a fost și în centrul unei controverse legate de încălcarea confidențialității datelor ei medicale de către personalul unei clinici private din Londra. În plus, o fotografie a Prințesei, publicată recent, a stârnit numeroase comentarii și teorii ale conspirației, din cauza presupuselor editări în Photoshop.

Marchiza Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, a negat categoric aceste zvonuri prin intermediul avocaților săi. „Zvonurile sunt complet false”, a declarat Hanbury, potrivit Business Insider. Între timp, Kate Middleton și-a continuat viața, însă nu fără o serie de alte probleme care necesitau clarificări.

Unul dintre acestea a fost scandalul legat de încălcarea confidențialității. În clinica privată din Londra unde Prințesa a fost operată, un angajat ar fi încercat să acceseze ilegal dosarul ei medical. Cu toate că clinica a refuzat să ofere informații, organismul de supraveghere a datelor a confirmat că „a primit un raport de încălcare a regulamentului” și a inițiat o anchetă de urgență.

Pe de altă parte, Kate Middleton a fost implicată și într-un scandal legat de o fotografie de familie publicată pe 10 martie 2024. Internauții au speculat că imaginea a fost editată în Photoshop, ceea ce a condus la retragerea ei de la publicare de către agențiile de știri The Associated Press, Reuters și France Presse.

La scurt timp, Prințesa și-a asumat faptul că a editat poza și a cerut scuze public. „Ca mulți alți fotografi, ocazional experimentez și eu editările foto. Vreau să îmi cer scuze pentru confuzia creată de poza de familie pe care am împărtășit-o”, a scris Kate Middleton pe rețelele de socializare.

În fine, un videoclip postat de The Sun a stârnit noi suspiciuni, oamenii venind cu teoria că în clipul respectiv nu apare Prințesa Kate, ci o altă femeie. În cele din urmă, s-a confirmat că Prințesa era cea care îl acompania pe Prințul William în videoclip, punând capăt speculațiilor.


Distribuie