• Home
  • Actualitate
  • Schimbare drastică în viața lui Kate Midlleton. Zilele decurg diferit pentru ea la Casa Regală după ce a descoperit că are cancer

Schimbare drastică în viața lui Kate Midlleton. Zilele decurg diferit pentru ea la Casa Regală după ce a descoperit că are cancer

De când a aflat că suferă de o boală incurabilă, Kate Middleton și-a schimbat prioritățile. Prențesa de Wales vrea să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa, iar acest lucru speră să o ajute să se simtă din ce în ce mai bine.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a lansat luna trecută un videoclip emoționant în care dezvăluie că a fost diagnosticată cu cancer și că este supusă unei ,,chimioterapii preventive”. Ea a explicat că a fost un ,,șoc uriaș” pentru ea și soțul ei, prințul William, și că și-au luat timp să digere în privat informațiile.

Kate a adăugat că le-a luat timp să explice totul celor trei copii ai lor – prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, ,,într-un mod potrivit pentru familia ei”:

,,Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine și pentru care sunt atât de recunoscătoare.Cel mai mult ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine”., a spus Kate Middleton în anunțul ei.

Ce a ales să facă Prințesa de Wales în această perioadă. De acum, familia va fi pe primul loc

Potrivit expertului regal, Jennie Bond, Kate Middleton își va lua timp pentru a se recupera și vindeca, iar vacanța de Paște o va petrece alături de copiii ei și de prințul William:

,,Mă aștept ca Catherine și William să oprească orice discuție despre boala ei cu copiii. Ea spune că devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi, așa că sunt sigură că face tot posibilul să petreacă mai mult timp în aer liber – să meargă la picnic, grătare și plimbări pe plajă.”, a declarat expertul regal, conform The Sun.

De asemenea, expertul regal, Dickie Arbiter a vorbit recent cu editorul regal Matt Wilkinson pentru emisiunea The Sun Royal Exclusive și a lăudat-o pe Kate pentru curajul de care a dat dovadă când a vorbit public despre boala cruntă de care suferă, dar și pentru decizia de a-și priorotiza familia.

,,Kate și-a stabilit prioritățile vorbind mai întâi cu familia și copiii și apoi spunând tuturor prin ce trece, ce fel de tratament primește și că devine mai puternică și speră să se întoarcă în curând.”, a mărturisit Dickie Arbiter.

Kate Middleton îi îndeamnă pe cei care suferă de aceeși afecțiune ca a sa să nu-și piardă speranța

În mesajul sincer adresat națiunii, prințesa Kate a explicat cum s-a recuperat după o intervenție chirurgicală abdominală majoră, în ianuarie 2024, înainte ca testele postoperatorii să dezvăluie că suferă de cancer. Astfel, Prințesa de Wales a împărtășit, de asemenea, un mesaj emoționant altor persoane care au fost afectate de cancer.

,,Trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă în acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toate acele vieți afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, indiferent de formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța.Nu sunteți singuri.”, și-a încheiat discursul Kate Middleton.

FOTO: Shutterstock


Distribuie