• Home
  • Actualitate
  • Secretul din spatele numelui micuței Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Din ce melodie a fost ales prenumele fetiței

Secretul din spatele numelui micuței Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Din ce melodie a fost ales prenumele fetiței

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în urmă cu doi ani viața lor s-a schimbat radical. Micuța Josephine a venit pe lume, iar, de atunci, ea este centrul universului celor doi părinți. A adus multă bucurie în familie, iar, recent, Smiley a vorbit despre viața de tătic, dar și originile numelui pe care l-a ales pentru fiica sa.

Smiley este un tătic mândru și implicat. De când fiica lui a venit pe lume, viața artistului s-a schimbat, fiind cât se poate de fericit. Rolul de tată îl prinde de minune, iar Smiley nu se sfiește să împărtășească lucruri din viața de familie. Recent, cântărețul a vorbit despre cum arată viața lui acum, în ipostaza de tată, dar și despre cum el și Gina Pistol au ales numele fetiței lor.

„A ales numele dintr-o melodie”

În urmă cu doi ani, Smiley și Gina Pistol deveneau părinți pentru prima dată. În viața lor a apărut micuța Josephine Ana Maria, care a adus multă bucurie. Atunci când a fost vorba despre alegerea numelui, ambii părinți au participat, iar fiecare a venit cu câte un prenume.

Se pare că Josephine a fost alegerea Ginei Pistol. Numele este inspirat dintr-o melodie a lui Chris Rea, iar vedeta a fost cucerită de el de prima dată când l-a auzit. Cel de-al doilea prenume al micuței a fost ales de Smiley și este Ana. Cântărețul a mărturisit că acesta este unul dintre numele lui preferate și se potrivește de minune și cu numele de familie.

De când a devenit tată, Smiley este în al nouălea cer. Deși recunoaște că viața de părinte este o adevărată provocare, artistul nu se plânge și iubește noua sa postură. Fiica lui l-a învățat să iubească diferit și să privească lumea diferit. Cântărețul este complet cucerit de cea mică și încearcă să facă tot ce poate pentru a o face fericită.


Distribuie