Simona Florescu devastată de pierderea lui Dichi

Simona Florescu, fosta soție a regretatului actor Ion Dichiseanu, trece prin momente extrem de dificile după pierderea acestuia. Într-un interviu recent, artista a mărturisit că îi este cu neputință să se obișnuiască cu gândul că Dichi nu mai este printre noi și că este devastată de durere.

Un drum al suferinței
După un an plin de încercări, în care și-a pierdut și tatăl, Simona Florescu se confruntă acum cu dureri și mai mari, în urma decesului fostului soț. Aceasta a dezvăluit că este mult mai greu să accepte moartea lui Dichi decât să treacă peste pierderea tatălui său, deoarece alături de marele artist a trăit o viață întreagă și a păstrat amintiri frumoase.

„Mă rog pentru liniștea lui sufletească și pentru a înțelege, în cele din urmă, că îi este bine acolo unde se află! E foarte greu. Gândiți-vă, am pierdut mai întâi tatăl și apoi soțul, totul în mai puțin de șase luni. În noiembrie, anul trecut, a plecat tatăl, iar în mai, pe neașteptate, și Dichi. Și spun pe neașteptate, pentru că nimeni dintre noi nu se aștepta la un asemenea deznodământ! Sunt mult mai legată de Dichi decât de tată”, a declarat Simona Florescu cu lacrimi în ochi.

O prezență misterioasă
În mijlocul acestei perioade dificile, Simona a observat un fenomen ciudat la concertele sale de pe litoral. În fiecare seară, un pescăruș se așază pe o umbrelă în apropiere și nu pleacă până când artista nu își încheie recitalurile. Această prezență constantă a păsării a adus un strop de confort în inima lui Simona, care interpretează acest lucru ca o semnificație divină.

„Am fost surprinsă să văd acest pescăruș la fiecare concert al meu. Aseară, de exemplu, am avut două astfel de momente. Nu a plecat până când nu am terminat. Este ca și cum Dichi îmi trimite un mesaj, o confirmare că este alături de mine, chiar și dincolo de trecerea sa în neființă”, a dezvăluit artista.

Dorul care nu poate fi alinat
Simona Florescu nu se poate obișnui cu ideea că nu va mai auzi glumele și cuvintele dulci spuse de Dichi. Fiecare zi este o luptă împotriva dorului, iar artista afirmă că această suferință nu poate fi alinată niciodată. Cu toate acestea, Simona găsește puterea de a merge mai departe și de a se concentra pe munca sa, pregătindu-se pentru concertele de vară.

„Dorul de persoana dragă este un sentiment puternic, ce nu poate fi alinat niciodată. Totuși, trebuie să merg înainte și să îmi continui viața și munca. Dichi ar vrea să mă vadă fericită și să îmi realizez visurile. Așadar, merg înainte și îi dedic fiecare moment de pe scenă”, a concluzionat Simona Florescu.

În ciuda durerii profunde, artista se străduiește să-și păstreze puterea și să continue să răspândească bucurie prin muzica sa. Prezența misterioasă a pescărușului la concertele sale aduce o notă de misticism și de legătură spirituală, oferindu-i un strop de alinare în aceste momente dificile. Povestea lui Simona Florescu și a relației sale speciale cu Dichi este una care emoționează și inspiră, reușind să atingă și să rezoneze în sufletele tuturor celor care o citesc sau o ascultă.


Distribuie