Simona Halep: Plecare din România după Ani de Răbdare

Simona Halep a dezvaluit adevarul despre resedinta ei noua din Dubai! Campioana din Constanta a facut o marturisire importanta despre noul sau camin.

Recent, Simona Halep a anuntat ca si-a stabilit domiciliul in Dubai. Fosta ocupanta a primului loc in clasamentul WTA a explicat motivele care au stat la baza acestei alegeri. Ce a condus-o sa se mute in Emiratele Arabe Unite?

Nu trebuie sa uitam ca Simona Halep a revenit oficial pe terenul de tenis dupa o absenta de aproximativ 19 luni.

Dupa o perioada de suspendare din cauza unor acuzatii de dopaj, sportiva romana a castigat dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Ea s-a intors imediat in circuitul competitiilor profesioniste. Dupa infrangerea impotriva lui Paula Badosa la turneul de la Miami, Simona Halep a dezvaluit ca a investit intr-o proprietate in Dubai.

In timpul suspendarii, Simona Halep nu a incetat sa se antreneze. Campioana de Grand Slam a calatorit in Dubai pentru a-si mentine forma fizica si a se pregati intens pentru revenirea pe terenul de tenis.

Simona Halep a explicat ca a ales sa isi petreaca timpul in Dubai pentru a beneficia de facilitatile excelente de antrenament. Cu toate acestea, Romania va ramane intotdeauna “acasa” pentru fostul lider al clasamentului WTA. Ea a subliniat ca se simte bine atat in Romania, cat si in Dubai.

„A inceput sa-mi placa foarte mult la Dubai, deoarece conditiile pentru antrenament sunt cele mai bune. Vremea este extraordinara pe timpul iernii si sincera sa fiu, dupa atatia ani in care am rabdat frigul din Romania la alergari, in cantonamente, acum mi-am dat seama ca este mult mai bine sa te antrenezi la caldura.

Am si imbatranit si, da, imi face placere sa fiu la Dubai, pentru ca e o atmosfera relaxata si pot sa traiesc bine. Dar, bineinteles, ca in Romania vin de cate ori pot, mi-e drag, pentru ca Romania ramane acasa”, a marturisit Simona Halep.


Distribuie