• Home
  • Actualitate
  • SIMONA HALEP, SURPRINSĂ ALĂTURI DE UN TENISMEN CELEBRU LA MAMAIA

SIMONA HALEP, SURPRINSĂ ALĂTURI DE UN TENISMEN CELEBRU LA MAMAIA

Lumea sportivă încă mai așteaptă o decizie în cazul de dopaj al Simonei Halep, dar, până la urmă, viața merge mai departe. Asta se pare că face și Simona Halep, surprinsă lângă un bărbat celebru la Mamaia. Deși au existat ceva zvonuri, nu se știe concret dacă cei doi formează un cuplu. Oricum, apariția bărbatului a înflăcărat imaginația multora. Citește mai departe și vezi cine este bărbatul celebru.

Simona Halep a căzut în clasamentul WTA
Luna octombrie 2022 pentru Simona Halep este momentul începutului de dezastru pe plan profesional. Acuzată de dopaj, românca a fost scoasă, din păcate, din toate circuitele de tenis mondial. Tribunalul TAS nici până la această oră nu a dat un verdict în cazul sportivei.

Dar cel mai dureros pentru jucătoarea noastră este dispariția din clasamentul WTA, ca urmare a situației în care se află.

Simona Halep, surprinsă lângă un bărbat celebru la Mamaia. Ar fi cuplul anului în showbiz-ul din România

Simona Halep încă așteaptă decizia TAS
Fostul număr 1 WTA, Simona Halep, a fost exclusă oficial de la viitorul US Open și își va pierde statutul de lider al clasamentului peste trei săptămâni.

La începutul ediției din acest an a turneului din SUA, Simona se afla în Top 60 mondial. Dar ea va pierde cele 1.000 de puncte de clasament care o mențineau pe linia de plutire în Top 60 mondial, deoarece majoritatea punctelor acumulate în a doua jumătate a sezonului trecut sunt scoase din grilă.

Halep a renunțat la punctele de la Washington (30), Canadian Open (900) și Cincinnati (60), care însumează 990 de puncte. Având în vedere că a participat la ediția de anul trecut a US Open, unde a pierdut în turul inaugural, ea va pierde 10 puncte, absența sa fiind acum confirmată.

…dar viața merge mai departe
Deși scoasă din competiții și cu sabia lui Damocles încă deasupra capului, Simona Halep încearcă să-și vadă de viața personală, precum și de afacerile pe care românca le are, alături de familia sa.

Așa cum spuneam, viața merge mai departe, inclusiv pentru Simona Halep, iar ca dovadă stau și recentele imagini în care jucătoarea noastră a fost surprinsă lângă un bărbat celebru la Mamaia.

Cei care aveau să aducă în atenția fanilor imaginile sunt cei de unul din siteurile de sport din România, aflându-se ulterior și cine este bărbatul celebru, în compania căruia a fost surprinsă Simona Halep la Mamaia.

Cine este bărbatul celebru din viața Simonei Halep

Conform sursei citate, este vorba de un jucător de 29 de ani din circuitul ATP, membru al academiei Mouratoglou, pe numele său Joao Monteiro.

Despre jucătorul portughez s-a vorbit intens, încă din 2015, pe vremea când juca la juniori, fiind considerat la acel moment ca fiind ”cel mai mare perfecționist din tenisul universitar”.

Titulatura avea să o primească la doi ani de la venirea sa la Virginia Tech în ianuarie 2013, după ce antrenorul Stephen Huss l-a convins pe antrenorul principal Jim Thompson să-i dea o șansă, în ciuda unui palmares mai puțin impresionant la juniori și a unui videoclip de recrutare.

Același antrenor Stephen Huss spunea despre tânărul Joao că ”Nu am mai văzut așa ceva, o presiune și o atmosferă nebunești„.

De la acel moment și până în 2021, a avut o ascensiune importantă, deși poziția sa în clsamentul ATP nu ar reflecta performanța, aflându-se pe locul 984 la momentul 2021, iar în 2023 a urcat până pe locul 883. Dar, așa cum arată sursa de sport, Joao Monteiro, a trecut de la jucător ATP la poziția de antrenor.

Ar fi cuplul anului în showbiz-ul din România

Scurtul mariaj al Simonei Halep cu Toni Iuruc a făcut înconjurul lumii, la fel și surprinzătorul divorț.

Dar, încă de la începutul acestui an, au apărut zvonuri despre o posibilă nouă relație a româncei cu un bărbat celebru, dar fără a se știi clar cine ar fi norocosul.

Odată cu aceste imagini, în care Joao Monteiro apare alături de Simona Halep la Mamaia, speculațiile au luat și mai mult avânt, spunând că, de fapt, cei doi ar fi cuplul anului în showbiz-ul din România, asta doar dacă se adeveresc zvonurile.

Dacă este așa sau nu, rămâne să așteptăm și să vedem dacă Simona, sau chiar Monteiro, vor confirma, sau a fost doar o întâlnire de conjuctură.


Distribuie