• Home
  • Actualitate
  • Situația financiară a firmei fiicei lui Gigi Becali: patrimoniu de 20 milioane euro și o datorie de 50.000 euro

Situația financiară a firmei fiicei lui Gigi Becali: patrimoniu de 20 milioane euro și o datorie de 50.000 euro

Firma fiicei lui Gigi Becali nu este în faliment, ci deține un patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000 de euro

Gigi Becali, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri din România, a făcut declarații surprinzătoare cu privire la situația financiară a firmei fiicei sale, Alexandra. Potrivit acestuia, firma nu se află în faliment, așa cum s-a speculat în presă, ci deține active în valoare de 20 de milioane de euro și are o datorie de doar 50.000 de euro.

Conform declarațiilor lui Gigi Becali, firma fiicei sale se află într-un proces de judecată cu cei care i-au înșelat fiica și aceasta refuză să plătească suma contestată. Despre această situație, Becali a afirmat că au fost cerută insolvența, însă consideră că situația financiară a firmei nu justifică intrarea în faliment.

Gigi Becali subliniază că firma deține active în valoare de 20 de milioane de euro, reprezentate de două blocuri. Cu toate acestea, suma de 50.000 de euro, care este contestată în procesul de judecată, nu este una mare pentru el și ar fi dispus să o plătească. Cu toate acestea, fiica sa refuză să facă acest lucru, susținând că a fost înșelată.

Gigi Becali se declară neîncrezător că o firmă deținută de familia sa ar putea intra în faliment din cauza unei datorii atât de mici

Gigi Becali a fost surprins de faptul că presa a afirmat că firma fiicei sale se află în faliment. El a subliniat că firma respectivă este cea a fiicei sale, Alexandra, și că aceasta deține un patrimoniu impresionant în valoare de 20 de milioane de euro. De asemenea, Becali a afirmat că această sumă de 50.000 de euro, care este contestată și se judecă în instanță, este relativ mică și că el ar fi dispus să o plătească.

Becali a făcut referire și la faptul că nu crede că o firmă în care este implicată familia sa ar putea intra în faliment din cauza unei datorii atât de mici. El consideră că situația financiară a firmei nu justifică intrarea în faliment și că există alte motive pentru care s-a cerut insolvența.

Gigi Becali susține că fiica sa refuză să plătească suma contestată, susținând că a fost înșelată

Gigi Becali a mai declarat că insistă ca fiica sa să plătească suma de 50.000 de euro, însă aceasta refuză să facă acest lucru, susținând că a fost înșelată. Becali a afirmat că el ar fi dispus să plătească această sumă pentru a rezolva problema, însă fiica sa insistă să lase judecătorul să decidă.

În concluzie, situația financiară a firmei fiicei lui Gigi Becali nu este una de faliment, așa cum s-a speculat în presă. Potrivit declarațiilor acestuia, firma deține un patrimoniu impresionant de 20 de milioane de euro, reprezentat de două blocuri, iar datoria contestată în procesul de judecată este una relativ mică. Gigi Becali consideră că firma nu ar putea intra în faliment din cauza acestei datorii, însă fiica sa refuză să o plătească, susținând că a fost înșelată. Această situație rămâne deocamdată în instanță, iar decizia finală va fi luată de judecător.


Distribuie