Starea gravă a Mioarei Roman: Anunț trist al Oanei Roman

Oana Roman, alături de mama ei în fața dificultăților

Oana Roman, cunoscută personalitate a televiziunii și fiica celebrei Mioara Roman, a făcut un anunț trist despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman, în vârstă, se confruntă cu probleme serioase de sănătate și este internată într-un centru de lux pentru vârstnici, unde primește îngrijirea corespunzătoare.

Fiica ei, Oana, o vizitează regulat și face tot posibilul să-i ofere o bătrânețe liniștită. Cu toate acestea, vedeta a primit recent o veste tulburătoare legată de mama sa. Mioara Roman se confruntă cu dificultăți cauzate de afecțiunile pe care le are, iar medicii iau în calcul o nouă internare la spital, în funcție de rezultatele analizelor.

Îngrijorarea și puterea de a merge înainte

Oana Roman simte această situație foarte greu și admite că a avut un moment de cumpănă când a aflat veștile proaste legate de starea mamei sale. Cu toate acestea, ea încearcă să-și păstreze forța și speră că totul se va rezolva în bine.

“Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic pentru mama, iar nu e bine și aștept să vedem analizeze și să decidă doamna dacă trebuie sau nu dusă la spital”, a declarat Oana Roman pe Instastory.

Chiar dacă trece prin momente dificile, vedeta se străduiește să-și păstreze optimismul. Oana Roman știe că va renăscă și va deveni mai puternică după această perioadă de incertitudine și stres.

“Am luat-o pe Isa de la școală și mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres. Se mai întâmplă. Mereu renasc și mai puternică, dar nu pot fi ipocrită să mă arăt vouă în formă dacă nu sunt în formă. Iau o pauză și revin în forță”, a adăugat ea.

Temeri și neputință în fața bolii

Cu câteva săptămâni în urmă, Oana Roman a mărturisit că are temeri profunde în legătură cu situația mamei sale. Simțindu-se neputincioasă în fața afecțiunii de care suferă Mioara Roman, vedeta încearcă să găsească puterea de a merge înainte, indiferent de circumstanțe.

Specialiștii de la centrul unde este internată Mioara Roman îi oferă acesteia tratamentele și îngrijirile necesare, dar limitele medicinei sunt clare. Boala de care suferă poate fi doar ținută sub control, dar nu vindecată complet.

“Am fost la mama, am stat cu ea pe terasă, am băut o cafea. Cel mai greu lucru pe care mi-a fost dat să-l trăiesc realmente emoțional și uman în viața asta până acum este această neputință pe care o simt în raport cu situația ei, care nu se poate îmbunătăți cu nimic, medical vorbind. Asta e cel mai greu, dar asta e viața! Din păcate, nu avem ce face”, a mărturisit Oana Roman.

Chiar și în fața acestor dificultăți, Oana Roman rămâne puternică și speră că mama sa va trece peste această perioadă grea. Cu multă iubire și susținere, vedeta își dorește ca Mioara Roman să fie îngrijită și să aibă parte de confortul necesar în lupta cu boala.


Distribuie