• Home
  • Actualitate
  • Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un…

Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un…

Concertul lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului a fost unul al surprizelor în acest an. Artistul a adus pe rând pe scenă cele mai apropiate persoane din viața sa și a bifat un recital de excepție cu fiecare dintre ele. I-au fost aproape fiul său, Radu Ștefan, fiica, Violeta, și soția sa, Lavinia Pîrva.

O premieră a fost apariția la concert a fiului său cel mic. Spre deosebire de frații săi care au strălucit în lumina reflectoarelor încă de mici, aparițiile micului Alexandru au fost limitate de părinții săi celebri. El nu apare niciodată cu fața în imaginile de pe Facebook sau de pe alte rețele de socializare.

De această dată, Prâslea a urcat câteva minute pe scenă și i-a oferit flori mamei sale. Ștefan Bănică Jr. l-a prezentat publicului și l-a îmbrățișat: „El e un prieten de-al nostru. Îl cheamă Alexandru”, a spus artistul. Apoi, micuțul și Lavinia Pârva au părăsit spațiul în aplauzele publicului și l-au lăsat pe Ștefan Bănică Jr. să își continue show-ul. „Asta e o dată în viață, de Iuliana Tudor! Nu o sa mai vedeți așa ceva”, a venit rapid replica cunoscutului artist.

Ștefan Bănică Jr. are convingerea că Alexandru, fiul lui, îi seamănă foarte mult
Artistul e mândru că cei trei copii pe care îi, Radu Ștefan, Violeta și Alexandru, îi moștenesc multe dintre calități.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr., în podcastul Lianei Stanciu.

Artistul recunoaște că alege să își susțină copiii din umbră și să nu intervină prea mult în drumul lor. Cu toate astea, e oricând acolo cu un sfat dacă se necesită. ”Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat demult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. în același podcast.

Cum se înțelege Radu Ștefan cu Alexandru, fratele lui
Radu Ștefan Bănică a împărțit multe trăiri și povești de viață cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, dar a reușit să își cucerească iremediabil și fratele mai mic. Alexandru și Radu Ștefan au, astăzi, o relație specială.

Deși nu sunt apropiați de vârstă, cei doi petrec multe momente împreună și vor avea cu siguranță multe amintiri de împărțit.

„E o bomboană. E o minge de foc, de energie, unde îl pui nu îl mai găsești. Fuge peste tot, e energic. Vrea să se joace, să vorbească, să te întrebe. E la capitolul ăla când zice „Dar de ce?”, „Dar unde?”.”Dar cum, dar nu mergem?” Îi place foarte mult tot ce gătesc”, a povestit artistul la PRO TV.

Radu Ștefan are o pasiune pentru gătit, iar cel mic nu ratează niciun preparat pregătit de fratele lui mai mare. „Îmi place foarte mult să gătesc. Cum pun mâna pe tigaie, îmi zice: „Ce faci? Să îmi dai și mie”.Chiar dacă nu îi place, mănâncă. Și după ce stă îmi zice: „Vreau să mai faci ce ai făcut acolo”, a mai spus el.


Distribuie