• Home
  • Actualitate
  • Suma URIAȘĂ cu care se vinde în 2023 o mașină de cusut Singer. Este mai scumpă decât o mașină nouă

Suma URIAȘĂ cu care se vinde în 2023 o mașină de cusut Singer. Este mai scumpă decât o mașină nouă

Un bărbat din Arad vinde o mașină de cusut Singer la un preț fabulos. În descrierea postată pe un site de anunțuri, el spune că obiectul vintage este foarte bine întreținut, fiind fabricat în Scoția în anul 1800.

Mașinile de cusut Singer erau cele mai apreciate mărci în urmă cu câțiva zeci de ani. Astăzi, însă, valoarea lor este mai mult decât simbolică. Totuși, acestea se vând pe unele site-uri de anunțuri la prețuri foarte mari, fiind vânate de colecționari.

Înainte de anul 1860, Singer Model 1 și Singer Model 2 aveau un aspect primitiv. După acestea au apărut alte două modele mai rafinate, modelul Singer Turleback și modelul Letter A. Singer 221 și 222 Featherweight sunt cele mai căutate mașini de cusut și cele mai populare pentru croitorese și meșteșugari. Produsele Singer, în general, sunt o dovadă a calității, conform antic-shop.ro.

Mașină de cusut Singer din 1800, mai scumpă decât o mașină nouă
Un bărbat din Arad a postat pe OLX un anunț în care spune că are de vânzare o mașină de cusut Singer. Veche de mai bine de 200 de ani, aceasta este în stare foarte bună și este încă funcțională, anunță vânzătorul.

„Vând mașina de cusut SINGER în stare foarte bună. Bine întreținută. În stare de funcționare”, conform unui anunț postat pe OLX de Călin din Arad.

Proprietarul mașinii de cusut precizează că aceasta a fost fabricată în anul 1800, în Scoția.

„Model deosebit. Preț 25.500 de euro negociabil”, adaugă sursa citată.

Prețul solicitat de vânzător este uriaș, mai ales că o mașină de cusut nouă produsă de Singer costă acum între 500 și 900 de lei.


Distribuie